Starleta zabavljala pilote u kokpitu tijekom leta: "Ubrzat ću i uskoro polijećemo"

Foto: Twitter

PILOT i kopilot najveće argentinske aviokompanije, Patricio Zocchi Molina i Federico Matías Soaje, neće zaboraviti fotografiranje sa starletom Vicky Xipolitakis. Zbog toga što su je pustili u kokpit i s njom se zabavljali, ostali su bez posla. Aviokompanija za koju su radili nije baš blagonaklono gledala na njihove ludorije u zrakoplovu, kojim su njih dvojica u tom trenu upravljali.

Za sve se možda ne bi ni saznalo da se Vicky nije morala pohvaliti svojim podvigom obožavateljima na Twitteru. Ta glumica i pjevačica objavila je nekoliko fotografija druženja s pilotom i kopilotom, tvrdeći da su se dobro pobrinuli za nju. Argentinski mediji tvrde da se sve dogodilo na letu između Buenos Airesa i Rosaria u utorak.

Nakon svega na internetu se pojavila i snimka na kojoj se može vidjeti kako je izgledala zabava u pilotskoj kabini.

"Ubrzat ću i uskoro polijećemo", rekla je Vicky u jednom trenutku, na što su se piloti nasmijali.

Predsjedniku aviokompanije Marianu Recaldeu to nije bilo pretjerano smiješno, pa je pilotima uručio otkaz nakon što je javnost doznala za njihove ludorije.

Slučaj se istražuje, a iz kompanije naglašavaju da su piloti ugrozili živote putnika i posade svojim ponašanjem. Kaznu je dobila i starleta, koja se sljedećih pet godina ne smije voziti zrakoplovima ove kompanije.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.