Stanje Tracyja Morgana još uvijek kritično: Podignuta optužnica protiv vozača kamiona

Foto: JLP

GLUMAC Tracy Morgan koji je jučer doživio tešku prometnu nesreću još uvijek je u kritičnom stanju.

Policija je objavila da je podignula optužnicu protiv jednog sudionika nesreće. Radi se o 35-godišnjem Kevinu Roperu koji se šleperom zabio u autobus-limuzinu u kojoj se nalazio Morgan i šestero drugih ljudi. Roper nije primijetio da se promet ispred njega usporava. U zadnjem trenutku pokušao je skrenuti i izbjeći Morganovo vozilo, ali nije uspio. Udario je stražnji dio, a vozilo se zbog toga zarotiralo i okrenulo.

Iako je u prvom izvješću rečeno da je u nesreći ozlijeđeno sedmero ljudi, policija je potvrdila se zapravo radi o četvero ljudi koji su hospitalizirani.
 
Morganovo stanje još uvijek je isto. "Njegova obitelj je s njim i on dobiva najbolju njegu", rekla je njegova glasnogovornica.

CNN saznaje da je vozač kamiona zaposlenik Walmarta i u trenutku nesreće vozio je njihov šleper. "Ovo je tragedija i iskreno nam je žao što je jedno od naših vozila bilo upleteno u nesreću. Istraga još uvijek traje, a ako se ispostavi da je naš kamion skrivio nesreću, Walmart će preuzeti svu odgovornost", rekao je predsjednik i izvršni direktor Walmarta, Bill Simon.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.