Splitski gradonačelnik se razveo, Fani će konačno postati gospođa Kerum

Foto: Index

SPLITSKI gradonačelnik Željko Kerum danas je svjedočio u brakorazvodnoj parnici na splitskom Općinskom sudu. Indexova ekipa susrela ga je netom nakon ročišta u društvu odvjetnice Meri Juričko, inače, sestre Đeni Vuković, djevojke Saše Horvata, brata Fani Horvat. Pitali smo ga je li se razveo.

"To su privatne stvari", nije bilo Kerumu do komentara. S odvjetnicom Juričko odšetao je do Passata u kojem ga je čekao vozač iz Banovine. Nema više luksuznih jurilica, Fani vozi velikog BMW-a pa Keruma na rastavu od Anke vozi službeno vozilo Grada Splita. 

Anka Kerumu "puknula" hipoteku na Marjan

Kerum je tužbu podnio prošlog ljeta, o čemu je Index već pisao. Dosad je održano nekoliko ročišta, no Kerum se nikako nije pojavljivao. Konačno je i taj posljednji problem riješen. Očekuje se da sud u par dana obavi formalnosti tako da će Fani uskoro ispuniti svoj djevojački san i napokon postati gospođa Kerum. 

Sa suprugom Ankom nije išlo glatko kako je Kerum zamislio. Kako nije uspio skinuti hipoteku s hotela Central, koji je zajedno s još par objekata došao u njezino vlasništvo, ona je uzvratila hipotekom od 72 milijuna kuna na hotel Marjan. Podjela imovine rješavat će se u posebnom postupku tako da je što se razvoda tiče, više manje sve obavljeno. 

Poslušao Fani?

Anka i Kerum bili su u braku više od 20 godina. Imaju kćer Nevu i sina Joška. Svega koji mjesec nakon što je pobijedio na izborima 2009. godine, Kerum je javno obznanio da ima djevojku Fani i da je trudna. Devet mjeseci poslije izbora rodio se Frane. Devet mjeseci poslije izbora 2011. godine, na kojima je Kerum sa sestrom Nevenkom na listi HDZ-a ušao u Sabor, rodio se drugi sin Zvonimir, koji je ime dobio po pokojnom ocu Fani Horvat.

Anka je cijelo vrijeme čekala da joj se Željko vrati, no on je sredinom prošle godine konačno prelomio sve dvojbe i odlučio što će.

Za pretpostaviti je da je morao poslušati Fani, kojoj je sigurno dosadilo da bude samo gradonačelnikova djevojka, ne i zakonita supruga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.