Seksi bikini-konobarice uhićene jer su gostima "pokazale previše"

Foto: Facebook

TRI ZAPOSLENICE kafića Grab-N-Go Bikini Hut u američkom gradu Everettu uhićene su ove srijede jer su skinule pred mušterijama i potom im to naplatile, prenosi BuzzFeed.

"Došlo je do razmjene novca, ali se pritom nije razmjenivala nikakva roba ili proizvodi koji se nude u kafiću", izjavio je glasnogovornik lokalne policije. U pitanju je, naime, kafić u kojem konobarice rade odjevene u bikinije, a istraga oko čitavog slučaja navodno je počela još prije dva mjeseca. Iz policije su priopćili da nisu naišli na dokaze za prostituciju, ali su naišli na stanovite postupke koji krše zakone o "zabavi za odrasle".

Također, ovog je četvrtka otkriveno da je jedna od konobarica imala samo 16 godina.

Vlasnik kafića Bill Wheeler službenom se izjavom oglasio na Facebooku, a u njoj navodi da su privedene samo dvije konobarice, a ne tri kako ste tvrdi u medijima, da niti jedna nije službeno optužena, da nije pronađen nikakav video dokaz za navedene tvrdnje, da jedna od privedenih djevojaka u trenutku uhićenja nije bila "na dužnosti" te da je njihov prostor pretražen bez potrebne dokumentacije.

Osim toga, Wheeler je napomenuo i kako smatra da im je policija podmetnula iz "neopravdanih razloga" te da "kao i uvijek kad se radi o nekome tko ima veze s vlastima treba sve dovesti u pitanje".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.