Sapunica se nastavlja: Miss Srbije pobjegla s krunom!



NIKOLINA BOJIĆ i dalje je Miss Srbije. Naime, organizatori natjecanja nisu joj oduzeli titulu, ali dodali su da se Nikolina nikom ne javlja, a angažirala je odvjetnika. U međuvremenu, stigla je i potvrda da je udata za tenisača Franka Dančevića. Potvrda je stigla od samog tenisača, piše Blic.

U razgovoru za kanadski portal Asapsports.com, Dančević je o svom braku rekao ovo: "Osjećam se sjajno. Pitajte me za 20 godina. Da, dobro je. Zaista sam sretan, moja supruga je divna. Upoznao sam je u Srbiji i sve je super. Stvarno sam zadovoljan", izjavio je Dančević.

Prema pisanju kanadskih medija, Frank Dančević i Nikolina Bojić su se upoznali prije nešto više od godinu dana u Apatinu, rodnom mjestu Frankovog oca, odakle je i Nikolina. Vjenčali se se u tajnosti bez znanja roditelja na jednoj plaži na Floridi početkom ljeta, a zatim su odlučili vijesti podijeliti s najbližima.
 
Organizatori tvrde da je posljednja informacija koju su dobili od Nikoline ta da je ona angažirala odvjetnika koji će je zastupati u ovom slučaju.

Misica je isključila telefon i ugasila profil na Facebooku, a ne zna se ni gdje se trenutno nalazi, jer više ne stanuje na adresi koju je dala prilikom prijavljivanja na izbor. Naime, u prijavi je navela adresu u Beogradu s koje se, navodno, iselila i privremeno odsjela u hotelu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.