Problematični glumac objavio svoje bizarne snimke seksa

Screenshot: VidMe

POČETKOM veljače Randy Quaid na YouTubeu je objavio uznemirujući video u kojem simulira seks dok njegova supruga Evgina nosi masku Ruperta Murdocha, tvrdeći da "zla holivudska sekta" planira njegovo ubojstvo.

Na kraju tog videa Quaid je vikao "Želiš me jebati, Ruperte? E, sad ću ja jebati tebe! Evi, stavi masku!", a iako je on uklonjen s YouTubea, američki Gawker sad je otkrio pravu riznicu Quaidovog luđaštva.

Naime, na Vid.me on ima svoj kanal (na kojem se može naći i spomenuti video), a tamo je dosad objavio nekoliko snimki seksa sa svojom suprugom. Otkrio im ga je neimenovani izvor koji je napisao:

"Tražeći slavni video u kojem Quaid simulira seks sa svojom ženom dok ona nosi masku Ruperta Murdocha naišli smo na nekoliko nedavno objavljenih videa, koji uključuju seriju dugih, eksplicitnih, hardcore seksualnih snimaka. Ovo je kao prolaz u paralelni svemir. Ne mogu vjerovati da ovo još nitko nije vidio".

Svi oni koji imaju potrebu vidjeti prilično bizarne snimke u kojima se vidi kako se bradati Quaid seksa sa svojom suprugom dok pas laje u pozadini, mogu to napraviti ovdje. Ali, budite upozoreni, nije nimalo ugodno (i definitivno nije za mlađe od 18).

Inače, problemi starijeg brata daleko poznatijeg Dennisa Quaida započeli su još 2008. tijekom priprema za predstavu "Lone Star Love" nakon što je verbalno i fizički nasrnuo na svoje kolege.

Dvije godine kasnije, Quaid i Evi uhićeni su zbog vandalizma i provale nakon što je otkriveno da ilegalno žive u kući čiji su vlasnici nekoć bili. Tijekom boravka u kući izazvali su tisuće dolara štete, a bizaran detalj je i to da su razbili 7000 dolara vrijedno zrcalo i zamijenili ga vlastitom fotografijom.

Budući da se očito nisu imali namjeru ponovno pojaviti pred sudom, uvjetno puštanje na slobodu iskoristili su kako bi pobjegli u Kanadu gdje i danas žive.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.