Prijatelj koji je bio u domu Bobbi Kristine prošlog je mjeseca uhićen zbog dilanja

Foto: Splash

BORBA za život Bobbi Kristine, kćeri Whitney Houston, se nastavlja, a iz policije se doznaje kako je prijatelj koji je bio s njom na dan kad je hospitalizirana prošlog mjeseca uhićen zbog dilanja droge. Maxwell Byron Lomas iz Dulutha u američkoj saveznoj državi Georgia uhićen je 14. siječnja i potom pušten uz jamčevinu od 15.000 dolara.

Optužen je za posjedovanje marihuane s namjerom distribucije, posjedovanja Alprazolama, puno poznatijeg kao Xanax, te posjedovanja vatrenog oružja i noža.

Lomas i suprug Bobbi Kristine, Nick Gordon, bili su prijatelji posljednje dvije godine, a njegova 18-godišnja djevojka Danyela Bradley postala joj je bliska prijateljica.

Lomas je bio u njihovu domu u Roswellu u subotu ujutro kad je Gordon pronašao svoju suprugu u nesvjesnom stanju u kadi.

No posljednje uhićenje nije jedino koje se nalazi u Lomasovu dosjeu. U lipnju 2011. uhićen je zbog konzumiranja alkohola i ispaljivanja metaka u zrak s grupom prijatelja u zaštićenom prirodnom području, a nakon što su im policajci prišli, u njihovim su torbama pronašli oko 120 grama marihuane.

"Bobbi Kristina se bori za svoj život i okružena je užom obitelji", stoji u priopćenju obitelji Houston poslanom u ponedjeljak poslijepodne.

"Kao što je njen otac već istaknuo, tražimo da poštujete našu privatnost tijekom ovih teških vremena. Hvala vam na molitvama i lijepim željama. Cijenimo vašu neprekidnu podršku", dodaje se u priopćenju, poslanom nakon što se doznalo da su liječnici rekli obitelji da se pripremi na najgore.

Prema nekim izvorima, Bobbi Kristina je na respiratoru, a njene su moždane funkcije znatno smanjene, što podsjeća na okolnosti u kojima je preminula njena majka prije tri godine.

U nedjelju je preseljena iz bolnice u Rosewellu u drugu bolnicu u Atlanti, što je potvrdio odvjetnik njenog oca Christopher Brown. S Gordonom su u bolnici Bobbin otac Bobby Brown i obiteljski prijatelj Tyler Perry.

Još uvijek nije poznato što se točno dogodilo i koliko je dugo Bobbi bila pod vodom prije nego što ju je Gordon pronašao. Osobe bliske kćerki Whitney Houston istaknule su da se borila između želje da postane pjevačica i tugovanja za majkom.

"Gubitak majke i intenzivna želja za izazivanjem pozornosti samo su vrh njene sante leda problema", istaknule su neimenovane osobe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.