Prave sirove strasti: 57-godišnja Sharon Stone pozirala potpuno gola

Foto: FameFly

SHARON STONE skinula je baš sve krpice i pojavila se potpuno gola na stranicama rujanskog izdanja magazina Harper's Bazaar. Time je 57-godišnja glumica dokazala da je i dalje pravi seks simbol.

Zvijezda "Sirovih strasti" i 23 godine nakon snimanja tog filma ima što pokazati, pa vjerujemo da će ovaj broj osim žena, mahnito kupovati i muškarci.

"Da sam vjerovala da biti seksi znači pokušavati biti ono što sam ja bila u 'Sirovim strastima', svi bismo danas imali težak dan", rekla je.

Ove jeseni Sharon će glumiti i producirati novu seriju "Agent X", u kojoj glumi ulogu potpredsjednice Sjedinjenih Američkih Država.

Osim golišavim fotkama, Sharon je iznenadila i iskrenim priznanjima u popratnom intervjuu. Ispričala je da je nakon moždanog udara 2001. godine prošla težak oporavak, a dvije je godine ponovno učila govoriti i hodati. Plastične operacije joj zbog toga više ne padaju na pamet, no priznala je da koristi filere.

"Ljudi danas koriste filere u tolikoj mjeri da je to postalo poput tretmana ljepote. Kao da imate na sebi maskaru i filer. To je mnogo bolja opcija od toga da vam režu lice i da na kraju izgledate kao da vam je lice usisano", rekla je.

Otkrila je da se probudila u bolničkoj sobi 2001. godine i pitala liječnika umire li, a on joj je odgovorio da joj se krv izlijeva u mozak.

"Rekla sam: 'Trebala bih nazvati majku', a on je odgovorio: 'U pravu ste. Uskoro biste mogli izgubiti mogućnost govora'. Krvarenje je bilo toliko jako da je moj mozak gurnut prema mom licu", ispričala je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.