Prava obitelj Soprano: Sin zloglasnog mafijaškog bossa u memoarima otkriva "sve"

Foto: Press

SIN ZLOGLASNOG američkog mafijaša Johna Gottija, napisao je autobiografiju u kojoj detaljno opisuje nedjela svog oca, ali progovara i tome kako je bilo odrastati u mafijaškoj obitelji.

Knjiga "Shadow of My Father" (Sjena mog oca) djelo je Johna A. "Juniora" Gottija, a posebnu je pažnju medija privukla priča o tome kako je Gotti koristio zubarske dopuste kako bi uživao sa svojom obitelji.

John Gotti, koji je u zatvoru i preminuo 2002., potplaćivao je stražare da ga odvedu kući.

"Odveli bi ga do stomatološke ordinacije, a moj otac bi izašao na stražnja vrata gdje su ga čekali prijatelji koji bi ga odveli kući da provede vrijeme s majkom i sa mnom. Stražarima je plaćao stotine dolara da strpljivo čekaju da se vrati u ordinaciju. Kad bi došlo vrijeme za povratak u zatvor, njegova bi ga ekipa vratila stomatologu, a on bi ponovno izašao na prednja vrata u pratnji policajaca", piše Gotti Jr..

Naravno, ideja o memoarima nije se svidjela njegovoj majci koja smatra da s ovim obiteljskim pikanterijama ne bi trebalo izlaziti u javnost, ali s druge strane pitanje je i što je mladi Gotti odlučio objaviti u knjizi i u koliko mjeri sadržaj vjerodostojan i prilagođen onom što ostatku obitelji odgovara.

Knjiga je u prvom redu odgovor na knjigu poznatog "drukera" Johna Alitea koja se također bavi kriminalnim djelovanjem obitelji Gambino.

Podsjetimo, probleme sa zakonom nije imao samo stariji Gotti već i sin koji se od 2005. nekoliko puta susretao s optužbama za reket, a Alite tvrdi da je mladi Gotti umiješan i u nekoliko ubojstava.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.