Postao je zvijezda zbog "Tko to tamo peva", a danas vozi autobus

Screenshot: YouTube

NENAD KOSTIĆ imao je samo 11 godina kad je postao zvijezda zahvaljujući ulozi u filmu "Tko to tamo peva".

Film je snimljen 1980. godine, a danas, 34 godine kasnije, Kostić se više ne bavi glumom, već - vozi autobus. Za srpski Telegraf ispričao je kako je uopće došlo do toga da se pojavio u kultnom filmu: "Bio sam jako mlad, imao sam jedanaest godina i išao sam u peti razred osnovne škole u Vrčinu. Nisam imao pojma koliko će film biti popularan. Stric me pozvao i rekao mi da idemo snimiti film i pomoći njegovu prijatelju Slobodanu Šijanu. 'Ko to tamo peva' bio je Šijanov diplomski rad".

Prisjetio se i kako je to tada izgledalo: "Atmosfera je bila odlična. Ovaj film je zaista jedinstven, mislim da se tako nešto nikad više neće ponoviti. Svi su me prihvatili, a posebno sam se svidio Draganu Nikoliću i Nedi Arnerić. Sjećam se da se nisam htio ošišati, iako su to svi tražili od mene. Nisam htio biti ćelav i poželio sam otići, ali njih dvoje mi nisu dozvolili i uvjerili su me da ostanem.

Ipak, u glumi nije ostao, već danas radi kao vozač autobusa: "Kao mali, oduvijek sam maštao da budem vozač. Nekako sam znao da je upravo to ono što želim. Dugo sam se tražio. Bio sam u bendu, od 1994. do 1996. radio sam u policiji, pokušao sam izgraditi karijeru i kao DJ u klubovima. Međutim, ništa od toga me nije držalo. Sad vozim sedamnaesticu, i to ne bih mijenjao ni za što na svijetu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.