Posljednja želja umirućeg oca - otpratiti kćeri do oltara

Screenshot: Vimeo

FRED EVANS prije smrti imao je samo jednu želju, odvesti svoje dvije kćeri do oltara.

Naime, 62-godišnji Evans je nakon posljednjeg liječničkog pregleda doznao da su prognoze daleko od sjajnih i da vjerojatno neće dočekati vjenčanja svojih kćeri, Kate i Gracie.

Njegova obitelj, u suradnji s organizacijom Fotolantrophy, odlučila je ovu dirljivu priču podijeliti sa svijetom.

Fred Evans, oporavljao se od dvostruke transplantacije pluća kada mu je dijagnosticiran metastatski melanom, a budući da je zbog lijekova koje je koristio nakon transplantacije pluća bio preslab, nije se mogao podvrgnuti kemoterapiji i liječnici su rekli da neće živjeti dulje od dva mjeseca.

Međutim, Evans nije dopustio da ga bolest zaustavi u ostvarenju sna te je zajedno sa suprugom organizirao iznenađenje za svoje dvije kćeri koje su se trebale udati nekoliko mjeseci kasnije.

 

Djevojke su došle u crkvu nakon što im je Fred rekao da je pripremio iznenađenje za njihovu majku, ali kada su došle, objasnio im je pravi razlog poziva. U slučaju da ne dočeka njihovo vjenčanje, htio ih je otpratiti do oltara i dati im blagoslov.


Očeva ih je gesta rasplakala, a nakon što je završio iznenadio je i suprugu rekavši joj da želi obnoviti bračne zavjete. Njegova supruga Karla bila je u šoku.

Nažalost, Fred Evans nije dočekao vjenčanje svojih kćeri. Preminuo je 25. srpnja ove godine, a kćerima je rekao da ljudima koji mu dolaze na sprovod prenese njegovu poruku.

"Želio je da ovo bude slavlje, a ne žalovanje", rekla je njegova kći Gracie.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.