Ovo su "Horvatovi": Nova domaća sapunica koja uskoro stiže

Foto: Press

OD PONEDJELJKA, 7. rujna, na male ekrane stiže nova domaća dramska serija, "Horvatovi".

Serija će se prikazivati svakog radnog dana, u 20 sati, a riječ je o obiteljskoj drami s elementima humora. Inače, radi se o adaptaciji vrlo popularne španjolske serije "Los Serrano" koja je emitirana čak osam sezona. Serija ima i edukacijskih elemenata jer je svaka epizoda zapravo i jedna mala lekcija o odgoju djece i odnosima unutar obitelji. U seriji glume i djeca od 8 do 18 godina, što "Horvatove" čini serijom koju mogu pratiti baš svi uzrasti.

Zanimljivo je i to da se jedna epizoda snima skoro četiri dana, što je neuobičajeno za domaću produkciju takvih formata pa će sigurno podići glumačke i produkcijske standarde, poručuju s RTL-a.

Serija se počela snimati ovog proljeća u Zagrebu, u studiju koji je smješten u bivšoj tvornici Katran.

Glavne uloge tumače Goran Navojec i Bojana Gregorić. Goran (Stjepan) je otac triju sinova, a Bojana (Lila) majka dviju kćeri i njegova srednjoškolska ljubav. Ponovni susret nakon niza godina bit će fatalan. Lili će se život okrenuti naglavačke kada se preseli u Zagreb u dom Franje Horvata, za kojeg se, u prvoj epizodi, udaje. Horvatovi time postaju jedna velika obitelj s petero djece, a prelaskom Lile i Stjepana kao novopečenih mladenaca preko kućnog praga počinju svakodnevne životne avanture.

Od glumačke postave tu su još Adnan Prohić, Ana Ledenko, Jan Begović, Tonka Pavić, Adrian Hajsok, Ljubomir Kerekeš, Voja Brajović, Elizabeta Kukić, Bojan Navojec, Marija Škaričić, Vid Ćosić i drugi.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.