Ovo je vjerojatno posljednja snimka "lovca na krokodile"

Screenshot: YouTube

POSLJEDNJA snimka Steve Irwina, poznatijeg pod imenom Lovac na krokodile, nedavno se pojavila na YouTubeu, a nastala je netom prije nego ga je izbola divovska raža.

Snimka sama po sebi nije ništa posebno, ali prikazuje popularnog Australca u malenom čamcu, nedaleko mjesta gdje je i poginuo 4. rujna 2006.

Video je snimio britanski turist Steffen Hill koji se slučajno zatekao na istom mjestu. Međutim, Hill tvrdi da je zbog te snimke imao noćne more, a vjeruje kako je riječ o videu na kojem se vjerojatno nalaze posljednji zabilježeni trenuci života.

Naime, sve snimke same nesreće u kojoj je poginuo Irwin navodno su uništene što Hillov video čini jedinstvenim.

"Kratko sam s njim razgovarao i rekao mu da se divim njegovu radu", prisjeća se Hill i dodaje: "Prošlo je osam godina od nesreće i napokon imam dovoljnu emocionalnu distancu od snimke. Imao sam i noćne more jer neprestano sam razmišljao koliko smo blizu bili nečem što se moglo dogoditi i nama".

Podsjetimo, i snimatelj Justin Lyons nedavno se prisjetio posljednjih trenutaka kolege i prijatelja, a objasnio je da su on i Irwin napustili čamac kako bi pronašli nešto za snimanje. Irwin je ušao u duboku vodi misleći kako je naišao na tigrastog morskog psa, ali radilo se o raži koja ga je ubola u prsa na stotine puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.