Otac Brittany Murphy optužuje: Ubila ju je vlastita majka

Foto: Guliver Image/Getty Images

OTAC Brittany Murphy, Angelo Bertolotti, u nedavnom je intervjuu izjavio da glavnim krivcem za smrt svoje kćeri smatra Sharon Murphy, glumičinu majku. Teške je optužbe Bertolotti argumentirao stavkama iz oporuke Brittany Murphy u kojima je navodno glavni nasljednik upravo majka tragično preminule glumice.

Glumičin otac tvrdi da je oporuka promijenjena i da je iz nje potpuno izbačen suprug Brittany Murphy, Simon Monjack, koji je preminuo nedugo nakon Brittany. Navodno je glumičina majka manipulirala stavkama iz oporuke nakon što su se Brittany i njen suprug odlučili preseliti u New York, a s čime se, prema navodima Angela Bertolottija, glumičina majka nije slagala u strahu da je Brittany više neće uzdržavati.

"Pitajte Sharon da objasni oporuku svoje kćeri iz koje je Simon potpuno uklonjen kao nasljednik, pitajte ju da objasni kako se planirala uzdržavati nakon što se Brittany sa suprugom odlučila preseliti, s obzirom na to da je desetljećima bila na tuđoj grbači. I da, pitajte Sharon da vam objasni kako je mogla na aukcijama prodavati osobne predmete svoje preminule kćeri", izjavio je Bertolotti u intervjuu koji prenosi magazin In Touch Weekly.

Dodatni argument njegovim tvrdnjama o krivnji Sharon Murphy za smrt kćeri, kao i njegovim dosadašnjim sumnjama, je i posljednji laboratorijski nalaz prema kojem je Brittany najvjerojatnije otrovana.

Podsjetimo, glumicu je majka pronašla mrtvu u prosincu 2009. godine, a kao službeni uzroci smrti navedene su anemija i upala pluća. Nakon pet mjeseci preminuo je i glumičin suprug. Sumnje oko stvarnog uzorka smrti glumice i njenog supruga, s obzirom na to da su imali iste simptome, pojavile su se nakon što su dodatne analize ukazale na prisutnost visoke razine teških metala i toksina u kosi preminule glumice.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.