Odgovorite na pitanje i osvojite nagrade iz filma "Labirint: Nemogući bijeg"

Foto: Press

LABIRINT: NEMOGUĆI BIJEG ekranizacija je prvog dijela bestseller seri­jala Trkač u labirintu (The Maze Runner) Jamesa Drashnera. Priča smješte­na u budućnost koja prati skupinu dječaka zarobljenih u središtu ogromnog i opasnog labirinta osvojila je milijune čitatelja širom svijeta, a prema rezul­tatima kino otvaranja ovog vikenda sigurno je da će i filmska verzija biti jednako uspješna budući da je ovaj originalni futuristični triler odmah zasjeo na prvo mjesto američkog box officea.

Glavni junak filma LABIRINT: NEMOGUĆI BIJEG je mladić Thomas (Dylan O’Brien) koji se naglo budi na nepoznatom mjestu okružen skupinom dječa­ka slične dobi. Ne može se ničega sjetiti, no za razliku od drugih koji su se već pomirili sa svojom sudbinom zatočenika koji dobivaju svaki mjesec hra­nu dizalom kojim su i sami stigli, Thomas ubrzo odluči pokušati pronaći iz­laz. To će ga dovesti u životnu opasnost, ali i do otvorenog sukoba sa samo­prozvanim vođom Gallyjem (Will Pouter). Thomas će učiniti sve ne bi li sav­ladao ogromne zidove od sivog kamena koji svaki dan oživljavaju i kreću se…

Najuzbudljivije labirint iskustvo u ovom opasnom spletu živih pregrada koje kriju skrivene klopke i krvoločna bića doživjet će svi koji film pogledaju u 4DX formatu. Osim posebnih zvukova trenja koje proizvodi kretanje zi­dova Thomasovu pustolovinu prate različite 4DX kombinacije vibracija te, naravno, brojni drugi efekti uz pomoću kojih će se svaki gledatelj osjećati kao da se i sam nalazi u središtu ove napete radnje. Sjedeći u 4DX sjedalu, kinoposjetitelj će doživjeti intenzivne potrese i urlike iz duboke tame labi­rinta praćene podrhtavanjem tla koji će ovu napetu radnju učiniti još uz­budljivijom.

Napetost je maksimalna - budite spremni za čudovište!

Ulazi u labirint automatski se zatvaraju u isto vrijeme svake večeri i tako štite preživjele, okupljene u njegovom središtum od tajanstvenih stvorenja. Napetost neočekivane prijetnje osjeća se dodatno uz pažljivo osmišljene vibracije, no ta je privilegija rezervirana samo za 4DX gledatelje kojima će trnci doslovno prolaziti tijelom zahvaljujući jedinstvenim leđnim i nožnim efektima kreiranim samo za ovaj film. Trčite, ako želite preživjeti! Ili ostan­ite zavaljeni u sjedalu Samsung 4DX dvorane uz efekte vjetra kakve osjećaju likovi koji jureći traže izlaz iz pakla u kojem su se našli protiv svoje volje.

A svi koji vole vizualno savršenstvo LABIRINT: NEMOGUĆI BIJEG mogu pogledati u dvorani 7 CineStara Novi Zagreb u 4K formatu koji prikazuje više od 60 sličica u sekundi.

Odgovorite prvi na pitanje:

U kojem CineStar kinu se nalazi 4DX dvorana?

I osvojite THE MAZE RUNNER majicu S, M ili L, block game ili kasicu s labi­rint mehanizmom. Uz točan odgovor i svoje podatke ne zaboravite navesti nagradu koju biste željeli osvojiti. Sretno!

 

Index najbrže čitatelje nagrađuje, a sve što trebate učiniti jest poslati točan odgovor s podacima na index.nagrada@gmail.com s naslovom "Labirint" i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.