Novi spot grupe Lollobrigida: Pogledajte "Pilulu" premijerno na Indexu

Foto: Press

JEDAN od najpopularnijih bendova u regiji, grupa Lollobrigida na veselje rastućeg broja svojih fanova, pripremila je novo iznenađenje!

Ovaj hrvatsko–slovenski electro–pop band proteklih je tjedana marljivo radio na snimanju spota za pjesmu "Pilula“, čijom radnjom dominira njihov prepoznatljiv, pomaknuti štih.

Radnja spota „Pilula“ se odvija kada Andrijana "otima" Idu s koncerta Lollobrigide i odvodi na živopisni tulum na nepoznatoj lokaciji. Ostatak benda pronalazi je tek ujutro…


Spot za "Pilulu" je sniman u Beogradu s lokalnom ekipom. Za montažu je zaslužan Vladimir Milovanović, a u spotu gostuju brojni Lolla prijatelji iz Beograda.

"U spotu su nam se pridružile manekenka Andrijana Belović, glazbenica Bojana Vunturišević (Svi na pod), glumica Irma Milović i hrpa drugih nama dragih likova", rekla nam je Ida

Pjesma se nalazi na istoimenom albumu čiji je divlji i poprilično žestoki zvuk osigurao slovenski producent Gregor Zemljič.

Lollobrigida je svakako jedan od bendova koji nikada ne miruje pa ih se do kraja godine može uživo vidjeti u sljedećim gradovima:

13.12. Ljubljana, Metelkova, Channel zero

21.12. Beograd - Gun klub

28.12. Zagreb, Jedinstvo, tulum Sindikata biciklista


Novosti iz šarenog Lollobrigida svijeta možete pratiti i na njihovoj facebook stranici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.