Njih ne dira što su punije, štoviše, to su dobro unovčile

Foto: Instagram

TVORCI najpoznatijeg svjetskog kalendara s ljepoticama, Pirellijevog kalendara, obećali su da će u kalendaru za 2015. godinu imati posebnu gošću.

On izlazi u studenom 2014., a osim slavnih manekenki kao što su Adriana Lima, Natalia Vodianova, Joan Smalls ili Carolyn Murphy u njemu će se u seksi izdanju prvi put pojaviti i jedna manekenka za punije - Candice Huffine. Tema ovogodišnjeg kalendara su fetiši, a Candice je za britanski Vogue o ovoj prilici kazala: "Moja prisutnost na ovom setu, najglamuroznijem na svijetu, jest znak da se stvari uistinu mijenjaju".

Candice je ovime osigurala da se za nju stvarno čuje i stala uz bok dosad najpopularnijim svjetskim plus size modelima, Tari Lynn i Robyn Lawley.

Paralelno s time puno pažnje na društvenim mrežama dobila je njezina kolegica Ashley Graham. Ona je djevojka koja se u badiću pojavila na naslovnici lipanjskog broja Ellea Quebec i time izazvala brojne reakcije. Nakon toga njezin broj sljedbenika na Instagramu ubrzano raste, a ona to dobro iskorištava.

Redovito objavljuje fotke na kojima pokazuje svoje tijelo u badićima i donjem rublju, a uz njih obavezno idu i poruke podrške o ljubavi prema svojem tijelu. Također, često napominje i da joj tjelovježba nije strana, pokušavajući tako razbiti mit o tome da su svi malo puniji ljudi ujedno i fizički neaktivni.

Kako god bilo, u novostečenoj popularnosti jako dobro pliva, a to pokazuje i njezin broj sljedbenika koji se u vrlo kratkom roku popeo na gotovo 44.000.


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.