Nikolina Ristović: Da, tražila sam mizernih 48.000 kuna za ubijenog člana moje obitelji

Foto: Facebook

PRIJE godinu i pola pse voditeljice Nikoline Ristović napala su dva njemačka ovčara. Starijeg Tysona su ubili, dok je manji Mike bio teško ozlijeđen. Vlasnika njemačkih ovčara voditeljica je tužila, a suđenje na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu nedavno je počelo.

U medijima se pojavio zapisnik s prvog održanog ročišta, a voditeljica je na Facebooku prokomentirala napise o odšteti koju traži od vlasnika pasa koji su napali njene, Amira Isajbegovića.

"Bas žalosno objaviti zapisnik iz sudnice, i onda se fokusirati na pogrešne stvari... Da, tražila sam odštetu od mizernih 48000 kn za ubijenog člana moje porodice jer je bilo nerealno tražiti više.
Kažem, mizernih jer bilo kakva naknada za ubojstvo je mizerna. Da sam mogla tražiti robiju, bičevanje, preseljenje na Goli otok, zatvaranje obrta koji se bavi zarađivanjem na uzgoju i prodaji nesretnih živih bića koja svoj frustrirajući život provode u garaži ili u prikolici - učinila bih sve to. Ovako ću svoje krvnike materijalno oštetiti što je moguće više... Više od ovih mizernih 48 tisuća kuna, jer se oni nadaju da ću odustati. A odustati neću", poručila je voditeljica.

Još je jednom istaknula da će se protiv vlasnika pasa iz Travnog boriti do kraja.

"Imam svo vrijeme ovoga svijeta da ga posvetim tome da njihov život učinim što nekvalitetnijim.
I da učinim da moj Tyson nije umro u mukama uzalud. Jer tim nevažnim i krvavim novcem ću učiniti život nekome tko to zaslužuje ljepšim, i nekome podariti drugu šansu. Eto, zato tih nekoliko nebitnih tisuća kuna. Poanta je život nema cijenu", dodala je.

Bas žalosno objaviti zapisnik iz sudnice, i onda se fokusirati na pogrešne stvari... Da, tražila sam odštetu od mizernih...

Posted by Nikolina Pisek on 29. lipanj 2015

Voditeljica je i u travnju, neposredno nakon ročišta na Facebooku objavila fotografiju sa svojim psima.

"Jučer, na suđenju Amiru Isajbegoviću, krvniku moje ljubavi Tysona. Veterinarski nalaz: sedam slomljenih rebara, tri kralješka, probijeno plućno krilo i nagnječeno srce. Krvnik kaže: moji su se psi (50kg žive vage svaki) igrali s njim. Tyson ih je napadao (?!) i naletio na nečiji nokat...?!?! Kraj citata. Tysone, ljubavi moja, ne odustajem dok ih ne iselim, da se nikada više ne ponovi", napisala je tada.

Među komentarima našao se i onaj Renata Đosića Renmana.

"Ja znam Nikolinu i njezinog brata koji je šetao pse. Doslovce smo u istom kvartu, i nije taj lik jedini čiji su psi agresivni... No nikad nitko od njih nije najebo, niti pravno niti osobnom osvetom... No za sve postoji prvi put, a ja želim da taj prvi put bude ovaj put", napisao je.  

 

Jučer, na suđenju Amiru Isajbegoviću, krvniku moje ljubavi Tysona.Veterinarski nalaz: sedam slomljenih rebara, tri...

Posted by Nikolina Pisek on 18. travanj 2015
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.