Nije mogla pronaći rođendanski poklon za dečka pa mu priredila "trojac za pamćenje"

Foto: Instagram

DANIELLA CHAVEZ, poznata Playboyeva zečica iz Čilea, nedavno se našla u problemu - nije uspjela pronaći adekvatan rođendanski poklon za svog dečka, no nije se prepustila očajavanju nego je umjesto toga smislila plan, uz pomoć prijateljica.

Priredila mu je rođendansku večeru na koju je pozvala i prijateljicu, no dečku je ubrzo postalo jasno da prijateljica nije tu samo kako bi s njima uživala u hrani; njegova mu je cura, naime, za rođendan odlučila pokloniti seks u troje. "Iznenadio se kad je vidio da sam na večeru pozvala i prijateljicu, a onda se TEK iznenadio kad smo se počele skidati", priča Chavez, kako prenosi Mirror, te dodaje:

"Moj je najdraži muškarac imao rođendan. Dva sam dana provela u šoping centrima kako bih mu pronašla savršen dar, no jednostavno nisam imala sreće. A onda sam zamolila prijateljicu za pomoć i ona mi je predložila da mu poklonim seks u troje. Najprije sam se nasmijala i rekla joj da ne bih mogla pronaći drugu curu te da ja nisam nikada bila s curama. A onda mi je ona rekla da mi može pomoći". Stvar je, čini se, ispala dobro, barem tako tvrdi 25-godišnja Playboyeva zečica koja je na kraju rekla: "Reći ću vam samo ovo - bilo je fantastično".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.