Nije dugo trebalo: Seksi zatvorenik postao model - u samo nekoliko klikova

Foto: Twitter

TRIDESETOGODIŠNJI Jeremy Meeks ovog je tjedna uhićen zbog posjedovanja oružja bez dozvole na području Stocktona u Sjevernoj Kaliforniji, ali za razliku od mnogih drugih uhićenika, on je privukao jako puno pažnje na Facebook stranici policije iz Stocktona.

Njegova je fotografija dosad prikupila gotovo 50.000 lajkova i 15.000 komentara, a među njima se našlo jako puno onih u kojima žene iz raznih dijelova svijeta komentiraju njegovu dobar izgled. "Mama, zaljubljena sam u kriminalca”, napisala je jedna korisnica, a druga dodala: "Krši zakon, a mogao je zarađivati milijune kao maneken!".

A upravo su se na taj komentar nadovezali i fotomontaže koje su već osvanule na društvenim mrežama, a na kojima se Meeks pojavljuje na raznim reklamama modnih kuća. Nije mu dugo trebalo da od zatvorenika postane model; samo nekoliko klikova mišem.

Osim toga na Twitteru je pokrenuta akcija #FreeJeremyMeeks, a glasnogovornik policije iz Stocktona kazao je da im nikad niti jedna fotografija zatvorenika nije privukla toliko pažnje. Meeksu je određena jamčevina od 900.000 dolara, što je potaknulo još jedan val komentara koji se na to odnose, a pogledajte u kakvim se još montažama dosad našao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.