Nagrađujemo vas: Fatboy Slim 22. lipnja nastupa u Dubrovniku

LEGENDARNI Fatboy Slim održao je početkom lipnja svoj kultni Big Beach Boutique na Amex stadionu u Brightonu pred više od 50 tisuća fanova. U dva dana, 1. i 2. lipnja, publika je mogla uživati u nastupima poznatih DJ imena poput Carla Coxa, Neroa, Luciana, Maye Jane Coles, 2 Bearsa, Annie Mac i mnogih drugih, dok je glavna zvijezda obje večeri bio, dakako, Fatboy Slim. Ovaj izniman događaj impresivan je bio i s produkcijske strane. Stadionom je dominirao ogroman LED ekran površine 600 kvadrata koji se prostirao gotovo cijelom dužinom igrališta i razglas jačine 385.000W.

Upravo danas Fatboy Slim će nastupiti na slavnom Sonar Festivalu u Barceloni, a sutra kreće put Mallorce gdje svira u glasovitom BCM klubu. Bit će to zadnja dva nastupa prije nego dođe u "hottest club on the Adriatic" kako ga je nazvao u posebnom videu snimljenom samo za tu priliku. U dubrovački Culture Club Revelin Fatboy Slim stiže u petak, 22. lipnja. Gostovanje Fatboy Slima u Revelinu bit će njegov prvi klupski nastup u Hrvatskoj dosad i jedan od vrhunaca kompletne party sezone u Dubrovniku i na Jadranu.

Multitalentirani glazbenik, producent, DJ, remikser, glazbeni inovator i hitmaker Fatboy Slim je jedan od najpoznatijih i najpozitivnijih ličnosti cjelokupnog entertainmenta. Za ulazak u antologiju plesne glazbe bio je zaslužan album "You’ve Come A Long Way Baby" i njegovi megahitovi "Praise You", "The Rockafeller Skank", "Right Here Right Now" i "Gangster Tripping" koji su i dan danas sastavio dio špice večeri svakog kluba koji drži do sebe, ali i popularne klupske večeri “Big Beat Boutique” i brojni remiksevi poput onih za Beastie Boyse i Cornershop.

ULAZNICE

Od ponedjeljka, 11. lipnja u ponudi se nalaze pretprodajne ulaznice po 199 kn, dok će cijena ulaznice na dan nastupa iznositi 249 kn. Ulaznice se mogu kupiti putem sitea i prodajnih mjesta na www.ticketpro.hr, gigstix.com i www.kupikartu.ba.

Službena prodajna mjesta u Dubrovniku:

Caffe "Brazil"
Sport caffe "Balun" – Mokošica
Caffe Bar "Paradiso"
Caffe Bar "Afrika"
Caffe Bar "Casablanca"
Caffe Bar "Micro"
Caffe Bar "Dix"
Caffe Bar "Laus"
Lounge Bar "Culto"
Pizzeria "Tabasco"
Club "23"
Caffe Bar "Zino"

Index vas nagrađuje

I ovog puta Index vas nagrađuje. Dijelimo četiri karte za dubrovački nastup Fatboy Slima. Sve što trebate napraviti jest poslati mail s osobnim podacima naslovljen Fatboy Slim na adresu index.nagrada@gmail.com. Najbrža četiri čitatelja dobit će po jednu kartu za ovaj sjajan koncert! Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.