Na Facebooku osnovana grupa podrške Anđi Marić

Screenshot: Facebook

ANĐA MARIĆ u posljednje je vrijeme sve češće u medijima nakon što je nepravomoćnom presudom slovenskog suda izgubila skrbništvo nad devetogodišnjim sinom Gašperom.

Ipak, Anđa Marić nema namjeru odustati od borbe. Pomoć je zatražila i od hrvatskih udruga i institucija, a na Facebooku je osnovana grupa pod nazivom "Podrška Anđi Marić da dobije skrbništvo nad svojim sinom Gašperom".

Grupa je dosad prikupila preko oko deset tisuća lajkova, a fotografiju pjevačice i njenog sina lajkalo je skoro 27 tisuća ljudi.



Premda se Anđin sin Gašper u nekoliko navrata izjasnio da želi živjeti s majkom, sud je skrbništvo ipak dodijelio njegovu ocu, Primožu Dolničaru.

"Ovime se krše sva moja ljudska prava, i kao žene i kao majke. Ali idem dalje, uložila sam žalbu na presudu i idem do kraja. Štoviše, idući ću put govoriti na materinjem mađarskom jeziku, i tražiti sudskog tumača, budući da sam prozvana kako ne govorim dovoljno dobro slovenski, iako na televiziji normalno vodim emisiju na tom jeziku" kazala nam je pjevačica kod koje sin i dalje boravi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.