Minijaturni Walter White: Umjetnik izradio realistične figurice junaka "Breaking Bada"



TALENTIRANI mladi umjetnik iz južne Kalifornije, Trevor Grove, nedavno je odlučio odati posebnu počast jednoj seriji koju obožava. Naime, Grove je izradio minijaturne skulpture Waltera Whitea iz popularnog "Breaking Bada", koje je zatim poklonio tvorcu serije Vinceu Gilliganu.

"Jednostavno obožavam seriju. Pratio sam avanture Waltera Whitea iz tjedna u tjedan i pomislio da bih mogao izraditi ove figurice. Nisam znao hoće li mi to poći za rukom, trebalo mi je dosta vremena, no na kraju sam uspio", rekao je Grove.

25-godišnji umjetnik prvo je napravio odljev Waltove glave u vosku, a zatim gotovo tri mjeseca tragao za ostalim minijaturnim dijelovima tijela te odjećom s kojom je imao najviše problema. No, rezultat je bio doista sjajan. 30 centimetara visoke figurice izrađene su do gotovo savršenih detalja – odjeća je bila identična onoj u seriji a Walterovi izrazi lica bili su gotovo stvarni, prenosi Huffington Post.

Grove je nakon toga figurice odlučio pokloniti Gilliganu i to preko prijatelja koji radi kao član njegove ekipe. No, primopredaja se odvila na sasvim drukčiji i za Grovea potpuno neočekivani način. Nakon što je fotografije figurica postavio na svojoj stranici, primio je mail producenata emisije koji su mu zahvalili i ponudili da ih dođe posjetiti. Minijaturnog Waltera Whitea na kraju je predao direktno u Gilliganove ruke.

"Bilo je vrlo uzbudljivo. Upoznao sam gotovo sve članove ekipe i svi su nevjerojatno srdačni. Iznenadilo me kad mi je Vince rekao da inače skuplja ovakve stvari. Moje su mu se figurice iznimno svidjele i sad su dijelom njegove privatne kolekcije. Moram priznati, sve mi je to vrlo nestvarno", naglasio je Grove.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.