Ljudska Barbie je rasistica i ne želi djecu: Radije bih umrla

Foto: Facebook

MAGAZIN GQ napravio je intervju s Valerijom Lukyanovom, poznatijom kao "ljudska Barbie".

Ovaj put novinara je šokirala svojim rasističkim izjavama.

Na njegov komentar kako ona pokušava utjeloviti zapadnjački američki stil ljepote, Valeria se usprotivila takvom viđenju njezinog izgleda. "Ne bih to rekla. Svi žele mršaviju figuru. Svi žele nove grudi. Svi popravljaju svoje lice ako nije idealno. To je globalna stvar", odgovorila je ljudska Barbie novinaru.

Kada je on komentirao su plastične operacije ipak nova pojava i da je ideal ljepote bio drugačiji, Valeria je iz sebe izvukla novu mudrost. "Za to je krivo miješanje rasa", izjavila je.

"Naprimjer, Rus se oženi za ženu iz Armenije. Dobiju dijete, slatku curicu, ali ona ima tatin nos. Malo ga poravna i sve je u redu. Sada se miješaju različite nacionalnosti i nastaju degeneracije, a prije nije bilo tako. Sjećate se koliko je bilo lijepih žena u '50-ima i '60-ima, bez operacija? Sada, zahvaljujući degeneracijama, imamo ovo. Ja volim ovu nordijsku sliku sebe. Imam lijepu bijelu kožu. Ja sam nordijski tip, s malo istočnog Baltika",  rekla je Valeria.

Na pitanje vidi li se u ulozi majke s gnušanjem je odbila tu pomisao. "To mi je neprihvatljivo. Sama ideja djeteta izaziva u meni duboko gađenje. Većina ljudi ima djecu kako bi ostvarili svoje ambicije. Ne razmišljaju o tome što mogu dati tom djetetu, što ga mogu naučiti. Pokušavaju oblikovati dijete po nekom čudnom scenariju. Ili žena koja ima 30 godina i misli da je nitko ne treba kaže 'Imat ću dijete, ono će me voljeti i biti će moj razlog za život'. Onda to dijete postane nogometna lopta s kojom majka i njezin dečko nabacuju. Najgora stvar na svijetu je obiteljski život, radije bih umrla od mučenja", ispričala je Valeria.



 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.