Katy Perry želi ulogu djevojke Freddieja Mercuryja



POPULARNA pop pjevačica ima veliku želju odigrati ulogu Mary Austin uz Sachu Barona Cohena u filmu o životu frontmena i pjevača grupe Queen.

"Diktator" Sacha Baron Cohen odigrat će Mercuryja u novom biografskom filmu koji bi mogao režirati Stephen Frears, poznat po naslovima kao što su "The Queen" i "High Fidelity". Cohen je već započeo s pripremama za ulogu uz pomoć članova grupe Queen Briana Mayja i Rogera Taylora, prenosi NME.

"Katy je veliki Mercuryjev obožavatelj i ima veliku želju pojaviti se u filmu kao njegova djevojka Mary Austin. Katy i Mary izgledom su vrlo slične, a savršeno bi se uklopila uz Sachu Barona Cohena", izjava je izvora bliskog produkcijskom timu.

Mary Austin i Freddie Mercury bili su u vezi dugoj šest godina tijekom 70-ih, a nakon prekida ostala je jedna od njegovih najbližih prijateljica. Mercury ju je često spominjao kao ljubav svog života, a ona je bila među prvima kojima je otkrio da je HIV pozitivan. Pjevač grupe Queen preminuo je 1991. godine od posljedica upale pluća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.