Kanye West ponovno lupeta gluposti: On je Steve Jobs, on je Michael Jordan, on je Isus

Foto: Gulliver/Getty Images

IAKO će se mnogi složiti da je vjerojatno jedan od najtalentiranijih repera današnjice, teško je previdjeti očajan imidž i neprestane ego tripove zahvaljujući kojima redovito postaje predmet sprdnje u medijima.

Najavljujući svoj novi album "Yeezus" koji bi se 18. lipnja trebao pojaviti u prodaji, Kanye West dao je intervju New York Timesu, a ni ovog puta nije izostalo "egotriperskih" trenutaka koji su mu u svakom slučaju pomogli da taman prije izlaska albuma završi u gotovo svim medijima diljem svijeta. Dobar PR potez ili samo neizdrživa arogancija, odlučite sami, a ovo su neki od "najsjajnijih trenutaka".

"Postat ću vođa tvrtke koja će na karaju zaraditi milijarde dolara jer imam odgovore. Razumijem kulturu. Ja sam nukleus".

"Ja sam bez ikakve sumnje Steve interneta, urbanog, mode, kulture. Točka. Nema mi ravnog. Iskreno osjećam da će se zbog smrti Stevea Jobsa desiti isto što i u slučaju Biggieja i Jay-Z-a. Biggiejeva smrt stvorila je Jay-Z-a".



"Ja sam tako vjerodostojan i utjecajan i važan da ću promijeniti stvari".

"Ako Michael Jordan može urlati na suce, ja kao Kanye West, Michael Jordan glazbe, mogu izjaviti da je nešto pogrešno".


"Dolazim iz loze Gila Scotta-Herona, velikog umjetnika koji je ujedno i aktivist. No, dolazim i iz loze Milesa Davisa, koji je, kako znate, volio lijepe stvari".

"Ne znam pokazuju li to i statistike, ali pretpostavljam da imam najviše Grammyja među izvođačima mojih godina, ali nikada nisam pobijedio bijelu osobu".

"Najveću inspiraciju pronašao sam u jednoj Corbusier lampi. Ja sam minimalist u tijelu repera".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.