Kakvi idioti: Ismijavali trudnicu zbog "pivskog trbuha"

Foto: JLP

TIJEKOM dodjele Oscara "modna policija" TV kanala E! pozabavila se modnim izborom trudne supruge Chrisa Hemswortha, Else Pataky.

Komičarka Joan Rivers, koja je i sama često na udaru kritika zbog operacijama izobličenog lica, nije bila impresionirana njezinim izgledom pa je odlučila baciti i nekoliko šala na njezin računa.

"Žao mi je, ali pogledajte njezin trbuščić. Ogromna je. Znam i zašto, vidjela sam njezin sonogram", rekla je komičarka, a stilist George Kotsiopoulos nastavio je: "Ne želim se rugati trudnicu, ali ova haljina na njoj je odvratna. Ovo ne izgleda kao trudnički trbuh nego kao pivski trbuh. Znam da je to grozno reći, ali na njoj je pogrešna haljina".

Nakon što se na njezin račun našalila i Kelly Osbourne, ekipa je zaključila da su malo pretjerali pa su pokušali to ispraviti rekavši da je Elsa prelijepa žena.

Ipak, američki mediji okomili su se na "modnu policiju" dodavši da ovo nije prvi puta da to rade, a Jennifer Lawrence i ranije ih je kritizirala jer mlade generacije uče da ljudima sude prema fizičkom izgledu te da je osobe u redu nazivati ružnima i debelima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.