Jesenska shema Nove TV: Solidne serije, "osvježeni" Red Carpet i slabašan filmski program

NOVA TV u pogledu osvježenja ne donosi gotovo ništa, ali sigurno nastavljaju jahati staru ragu pa tako s ponosom najavljuju novu sezonu "Larinog izbora", nove epizode turske sapunice "Izgubljena čast", "osvježenu" desetu sezonu "Red Carpeta", ali i kvalitetnog "Masterchefa" koji se u ovom moru koještarija ističe kao tračak kvalitete.



Gledatelje "Red Carpeta" vjerojatno će zanimati spomenuta osvježenja. Naime, riječ je o dvije nove rubrike o kojima se već pisalo. Prva pripada Borisu Banoviću koji će svoju kritiku pretvoriti u konstruktivnu kritiku i svakog tjedna jednog čobana pretvoriti u dobro obučenog čobana, a druga pripada Nikolini Pišek koja će muškarcima pomagati da prevladaju strahove i zavedu žene.



Nova TV s ponosom najavljuje novu seriju "Žene s Dedinja", a tu su i "Okusi Hrvatske", u kojoj će Rene Bakalović i Mia Kovačić glavinjati Hrvatskom i pritom dobro jesti i piti. "Žene s Dedinja" najavljuju kao seriju od osam nastavaka koja je snimljena "najmodernijom HD tehnologijom", a to što je serija HD je iz nekog nepoznatog razloga vrlo bitno.



U najboljem slučaju solidna serija "Muškarci u krizi" donosi priču o tri muškarca srednjih godina, a jedan od njih je i simpatični Ray Romano, što je u pravilu i najveći adut serije.

Iako se nova pohvalila "vrhunskim filmskim programom" i "četrdesetak televizijskih premijera", na njihovoj su se listi našli samo "kilavi" naslovi kao što su "Zohan je zakon", "Punisher: Ratna zona", "Ponos i slava", "Missionary Man" i za mrvicu bolji "Hancock", "RocknRolla" i "Sedam duša". Drugim riječima, ako je ovo reprezentativno, strahujte od onog što nisu spomenuli. No, valja se strpjeti i vidjeti što se sprema.



Doma TV donosi nove nastavke izvrsne serije "Opasna igra" s Glenn Close i Rose Byrne, a tu je i "Pravednik" ("Justified") s Timothyjem Olyphantom koji je pokupio odlične kritike i slovi kao jedna od serija "koje treba pogledati". Naravno, tu je i treća sezona "Tudora" u kojoj se pojavljuje i Joss Stone.

>>Jesenska shema RTL-a: Nova sapunica, stare serije i solidan filmski program

>>Jesenska shema HRT-a: Novi horizonti, nove epizode i politička nekorektnost

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.