Hrvati imaju hit: Nova igra ekipe iz Croteama skuplja fantastične ocjene

Foto: Press

CROTEAM dosad je bio najpoznatiji prema svojem najvećem hitu "Serious Sam", ali čini se da bi njihova nova igra mogla biti ona po kojoj će ih pamtiti.

Riječ je o njihovom puzzleru iz prvog lica, a sudeći prema ocjenama na svim većim gamerskim portalima - hrvatska ekipa ima apsolutni hit.

I dok na Metacriticu i GameRankingsu sigurno drže ocjenu od 87%, nema kritičara koji njihovu novu igru nije pohvalio - s tim da je "najslabija" ocjena ona na IGN-u (8.3 od 10).

Mnogi je već sad nazivaju jednom od najboljih igara 2014. pa "The Talos Principle" ocjenom stoji rame uz rame s najvećim ovogodišnjim hitovima kao što su "Dragon Age: Inquistion", "GTA V" za konzole nove generacije ili "Middle-Earth: Shadow of Mordor".

Naravno, nije još poznato kako su se odlične kritike odrazile na prodaju.

No, igra nije oduševila samo igrače i kritičare već i ostale velike njuške industrije video igara pa je tako Markus Persson, tvorac izvrsnog "Mincrafta" napisao: "Završio sam 'The Talos Principle' i dodjeljujem joj pet od pet bodova. Uz sve to, i promijenila me". Alexander Bruce, tvorac "Antichambera" komentirao je: "Čovječe, The Talos Principle je bio izvrstan. Moj bože. Obožavam ga".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.