Holivudske glumice posvađale se u klubu, intervenirala policija

Foto: JLP

OVOG petka navečer holivudske glumice Jaime Pressly i Estella Warren zabavljale su se na rođendanskom partyju u klubu Bootsy Bellows u Los Angelesu.

Sve je navodno bilo u najboljem redu sve dok nije nestao mobitel asistentice Jaime Pressly (35), što je dovelo do sukoba s Warren (34). U nekom je trenutku pozvana policija, a unatoč tomu situacija je razriješena tek nakon nekoliko sati, javlja Us Weekly.

Neimenovani je izvor izjavio da je Pressly u raspravu ušla kako bi pomogla svojoj asistentici, jer je jednostavno željela da dobije natrag svoj telefon. Njih su dvije uz pomoć posebne aplikacije otkrile da se njezina torbica zajedno s telefonom zagubila upravo negdje usred kluba gdje se Warren (zajedno s još nekoliko slavnih gostiju, uključujući Zaca Efrona i Adama Lamberta) zabavljala na rođendanskom partyju.

Prema navodima Warren je tvrdila da je telefon njezin: "Jamie ga je pokušala dobiti natrag. Nije bila agresivna, ali bila je odlučna", ispričao je izvor. Warren je ostala pri svojim tvrdnjama, a u nekom trenutku u njezinoj je torbici pronađena i droga, što je dovelo do uplitanja policije: "Jamie i njezina asistentica dobrovoljno su se javile da ih se podvrgne testu na droge. Tvrdile su da to ne pripada njima. Bio je to potpuno ludi kaos", pojasnio je isti izvor.

Policija je izvijestila da je u petak primila dva poziva iz spomenutog kluba (zbog sitne krađe, ali i krađe automobila), ali trenutno nisu poznati nikakvi daljnji detalji. Istraga je još u tijeku.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.