HTC One serija službeno predstavljena u Hrvatskoj



TIJEKOM proteklog tjedna HTC je hrvatskoj javnosti predstavio novu HTC One seriju pametnih telefona koji pruža vrhunski doživljaj mobitela s još višom razinom izvrsnosti u dizajnu i zvuku.

"Nova HTC One serija fokusirana je na osobne doživljaje korisnika, zato HTC u novim uređajima donosi iznimne karakteristike – nevjerojatnu kameru i autentičan zvuk", izjavio je na konferenciji za novinare Marko Savković, product manager za Centralnu i Istočnu Europu HTC Korporacije. "HTC uvijek stavlja ljude u centar, a svojim inovacijama, kompaktnim dizajnom i vrhunskim karakteristikama podređuje se potrebama i željama korisnika".

Uz vrhunski HTC doživljaj, HTC One serija integrira Android 4.0 (ICS) uz HTC Sense 4 korisničko sučelje, predstavlja HTC ImageSense, novu kameru te funkcije koje izdvajaju HTC One od drugih telefona. HTC Sense 4 također uključuje poboljašanu kvalitetu zvuka te olakšava način na koji ljudi slušaju glazbu na svojim telefonima.

Uz ImageSense, HTC One suprotstavlja se tradicionalnim digitalnim kamerama svojim poboljšanjima u svakom dijelu kamere uključujući objektiv, senzor i softver te također uključuje i novi HTC ImageChip. Ova poboljšanja donose brže fotografiranje, najbolju kvalitetu slike pri nepovoljnim uvjetima i najjednostavnije sučelje koje omogućuje brzi pristup fotografiranju i snimanju uz side-by-side sliku i tipke.

Hrvoje Šalković ambasador HTC One serije

Poznati putopisac i književnik Hrvoje Šalković postao je ambasador HTC One serije, pa je HTC Hrvatska u suradnji s njime pokrenula natječaj na Facebooku pod nazivom "Preporuči Šalkoviću". Naime, ovaj svjetski putnik opet kreće na gonzo putovanje i, kao i svaki iskusni putnik, zna da su dobre preporuke smartphonea vrijedne. Prijava na natječaj se odvija preko Facebook aplikacije "Preporuči Šalkoviću", a sudionici u obliku komentara preporučuju Šaletu što treba vidjeti i iskusiti na lokaciji koju će posjetiti u narednim tjednima. Svaki tjedan najkreativnija preporuka (ocijenjena kao takva od strane HTC žirija i Hrvoja Šalkovića) osvaja mobitel HTC One V. Natječaj traje od 10. travnja do 31. svibnja 2012.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.