Glumica pozirala trudna samo u gaćicama: "Spremna sam na vašu osudu"

Foto: Instagram

JAIME KING na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima pozira samo u gaćicama u pokazuje svoj trudnički trbuh.

35-godišnja glumica na jednoj je fotografiji leđima okrenuta od fotoaparata, dok si na drugoj rukom prekriva grudi. Uz fotografije je napisala: "Moje tijelo. Moje dijete koje raste, dostupno za komentare. Jasno kao dan. Ja, kao i svaka duga žena, prihvaćam vaše osude. Ovo sam ja. I volim samu sebe i svaku manu i oblinu, kao i ravninu i mršave dijelove. A volim i vas koji god oblik vaše tijelo poprimi".

Ipak, fotografije su u međuvremenu nestale s njezinog profila, a ako je suditi prema njezinoj prepisci s PopSugar Moms, izbrisao ih je njezin jednogodišnji sin James: "Dakle, imam snalažljivo dijete. Bila je to hrabra objava na nekoliko minuta! Izbrisao ju je zajedno s još nekoliko drugih! LOL!".

Ovo nije prvi put u ovoj trudnoći da Jaime objavljuje fotke golog trbuha. Prije dva tjedna pozirala je i s Taylor Swift. Uz tu je fotku napisala: "Taylor Swift će zauvijek bdjeti nad našim djetetom! Volimo vas sve!".


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.