Gdje će naše zvijezde dočekati Novu godinu?

Foto: Facebook, Index, PR

I DOK će većina naših zvijezda u Novu 2014. godinu ući nastupajući na gradskim trgovinama diljem Hrvatske za što će dobiti pozamašne honorare, neke od njih još uvijek razmišljaju gdje će biti najluđe noći u godini.

"Kako sad stvari stoje, bit ću u Dubrovniku jer su me zvali da na Stradunu vodim program za doček Nove godine. To mi zvuči zgodno, ali još uvijek ne znam. Čekam da vidim hoće li mi to dopustiti obveze na radiju i televiziji. Ako ne budem u Dubrovniku, onda se nadam posjetu Rimu", rekla nam je simpatična voditeljica Tatjana Jurić.

Njena kolegica Renata Sopek odluku će donijeti nekoliko dana prije. "Kao i svake godine dosad, tako ni ove još uvijek ne znam gdje ću slaviti. Prijatelji su nas zvali da dođemo u Split, ali od obveza još nisam stigla razmišljati o toj opciji. Najvjerojatnije ću odlučiti dva dana prije samog dočeka. Kombinacija u zadnji trenutak nekako uvijek ispadne najbolja", kaže Renata.

Mlada pjevačica Franka Batelić koja priprema svoj prvi album Novu će godinu dočekati u inozemstvu. Djevojka Vedrana Ćorluke rekla nam je kako prvo ide u London nakon čega će se uputiti nekoliko dana u New York.

Žanamari Lalić sprema se za jedan veliki tulum. "Ako sve bude po planu imat ću privatnu zabavu sa svojim bendom i zajedničkim prijateljima", rekla je natjecateljica ovogodišnje sezone "Plesa sa zvijezdama".

Voditeljica Ecija Ivušić također je među onima koja još ne zna gdje će za doček. "Uvijek radim planove u zadnji trenutak, a ove godine možda odem i negdje vani. Planovi su u tijeku", kaže mlada Zagrepčanka.

Pjevač Bojan Jambrošić ide u Beč. "Sa svojom ću prijateljicom Anke posjetiti taj grad i vjerojatno uz vatromet na glavnom trgu ući u 2014. godinu. Ove sam godine puno putovao pa mi se još jedno putovanje učinilo idealnim da zaokružim Staru i dočekam Novu godinu", rekao je pobjednik prve sezone showa "Hrvatska traži zvijezdu".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.