Frontmen Simply Reda: Jesam li spavao s preko 1000 žena? Vjerojatno

Foto: Splash

FRONTMEN grupe Simply Red koji uskoro kreću na turneju povodom 30 godišnjice postojanja, za The Telegraph je ponovno progovorio o svojoj "ženskaroškoj fazi".

Naime, 54-godišnji Mick Hucknall novinaru Matthewu Stadlenu potvrdio je priču da je spavao s preko tisuću žena: "To je vjerojatno istina. Nikad to nisam poricao, ali ni tvrdio. Nikad se nisam hvalio time, a nisam ni brojao. Nemam pojma, ali mislim da bi nakon 25 godina karijere bilo razumno reći da jesam. Bilo je to razdoblje prije epidemije AIDS-a. Bila je ludnica. Djevojke su nas neprestano jurile, a kad imate 24 godine, nije vas briga. Neuništivi ste. Možete sve. Mozak vam je programiran tako da vjerujete da svijet samo čeka da ga pokorite".

Bio je u vezi s mnogim slavnim ljepoticama kao što su Catharine Zeta-Jones i Helena Christensen, ali danas je sretno oženjen s Gabriellom Wesberry i otac je sedmogodišnje Romy zbog kojih se, tvrdi, svojevremeno razišao i Simply Red.

"Nisam želio da me turneje spriječe da tih prvih i važnih sedam godina provedem sa svojom kćeri. Kad sam izgubio oca, izgubio sam sve. Cijelu svoju obitelj. Moja mi je kći olakšala taj gubitak", zaključuje Hucknall.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.