Edo Maajka i Kandžija večeras rasturaju u Aquariusu

PETAK je kao stvoren za izlazak. Odlično vrijeme, zagrijavanje za ljeto i ugodna temperatura dovoljni su za dnevnu idilu, no navečer vam treba nešto žestoko. Upravo to pronaći ćete večeras u zagrebačkom Aquariusu, gdje će Edo Maajka pokazati svoje najbolje reperske vještine uz asistenciju Frenkija i DJ Soula. Poseban gost bit će i Kandžija, a za warm up i after pobrinut će se DJ Oli Dobolli s najboljim mogućim mash up-om. Ukoliko ste već poslušali Edin novi album, večeras ćete čuti kako on zvuči uživo. Bit će to prava zagrebačka premijera. "Ovaj album traži od mene puno energije na koncertu", spomenuo je Edo Maajka za vrijeme priprema za večerašnji koncert.

Uz novi album Maajka, Frenkie i DJ Soul su za večeras pripremili dodatni "obračun" s publikom i provjeru koliko se sjećaju dobrih, starih Maajkinih pjesama. Da sve ne bi stalo „samo“ na Maajki, Frenkiju i Dj Soulu, kao poseban gost Edinog koncerta nastupit će mladi osječki hip hoper  Kandžija, velemajstor cinizma i sarkazma. A kad klub bude dovoljno zapaljen sirovim repom, na scenu nastupa  Maajkin veliki prijatelj i uzvanik, jedan od najboljih hrvatski DJ-a te dobitnik nacionalne glazbene nagrade “Zlatna Koogla” za najboljeg DJ-a 2005. i 2006. godine, DJ Oli Dobolli, koji je svojevremeno s Edom obišao gotovo čitavu Europu.

Večeras nemojte paničariti ako nemate ideju kamo izaći, jedina panika koja dolazi u obzir je ona Maajkina i to na "zagrebačkom moru" gdje je sezona opako započela i gdje vas očekuje zaista odličan koncert te party nakon koncerta. Koncert će početi u 22.30sati, ulaznica još ima na svim prodajnim mjestima Eventima, Dirty Old Shopu i No Sikirikiju, a svi oni koji neće stići po svoju ulaznicu, mogu je kupiti na samom ulazu kluba Aquarius od 21h po cijeni od 60kn.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.