Dual SIM mobiteli

Foto: PR Foto

O MOBITELIMA, njihovim karakteristikama i raspravama o tome koji je bolji, brži, jači ili kvalitetniji već se dosta pisalo. Ovaj puta se nećemo toliko fokusirati na performanse samih uređaja već  ćemo se više posvetiti jednoj sve popularnijoj karakteristici - Dual SIM odnosno mogućnost da uređaj radi sa 2 kartice istovremeno.

Dual SIM mobiteli su se našli na našem tržištu relativno nedavno. Do tada su tržištem dominirali standardni mobiteli različitih proizvođača koji su mogli raditi samo sa jednom karticom. No kako se zaoštravala borba za svakog kupca među domaćim telefonskim operaterima, tako su ljudi počeli koristiti više uređaja kako bi imali najpovoljnije razgovore i poruke na različitim mrežama.

Većina korisnika svoj je uređaj kupila kod telefonskog operatera potpisivanjem ugovorne obveze na nekoliko godina. Na taj način su se mogli nabaviti Samsung mobiteli, HTC mobiteli i drugi, poprilično skupi, uređaji po daleko povoljnijim cijenama. No ti mobiteli bili su zaključani na samo jednu mrežu te ih niste mogli koristiti sa karticama drugih operatera bez da izdvojite još neki dodatni iznos kojim bi uklonili to ograničenje.

Dual SIM mobiteli se nisu mogli nabaviti po povlaštenim cijenama kod telefonskih operatera jer sama karakteristika da se uređaj može koristiti sa 2 različite kartice se protivi želji da se korisnika veže na samo jednog operatera.

Na sreću, Dual SIM mobiteli danas se mogu pronaći u slobodnoj prodaji u trgovinama poput Instar Informatike. Među Dual SIM mobitelima trenutno su najpopularniji Prestigio mobiteli i Gigabyte mobiteli. Postoje i Sony mobiteli sa Dual SIM mogućnostima no oni se prodaju u daleko manjem broju od Prestigio i Gigabyte modela.

Pogledajte ponudu Instar Informatike i provjerite koji su mobiteli  trenutno na akciji (Mobiteli akcija). Svi mobiteli u ponudi Instar Informatike su tvornički bez ograničenja te se mogu koristiti sa bilo kojom SIM karticom ili karticama. Također, mobitele je moguće kupiti rate karticama Zagrebačke, Erste, RBA i PBZ banke (Prodaja mobitela).

Za kompletnu ponudu mobitela kliknite na LINK: KLIKNI OVDJE



Iako su imena poput Samsunga, HTC-a, Sony-a i drugih daleko poznatija od Prestigia i Gigabytea, Prestigio i Gigabyte uređaji trenutno nude najbolji omjer uloženo-dobiveno. Dvojezgreni procesori, 8 megapikselne kamere, IPS matrica, te ekrani dijagonala od 3,5 do preko 5 inča su više nego dovoljan razlog da pogledate modele ovih proizvođača.

Ukoliko vam je dosta nošenja više uređaja sa sobom te želite sve svoje podatke i pozive obavljati na jednom uređaju, Dual SIM su idealni uređaji za vas. Provjerite koji modeli se trenutno nude te odaberite uređaj koji naviše odgovara vašim potrebama.

Ukoliko su vas Prestigio mobiteli privukli svojom povoljnom cijenom, izgledom ili karakteristikama, navratite u trgovinu Instar Informatike te pogledajte kako uređaj izgleda uživo, a za savjet slobodno upitajte uvijek ljubazno osoblje Instar Informatike.


Upite i narudžbe možete poslati i na email: prodaja@instar-informatika.hr ili na broj telefona: 01/5599-671

Instar – Computer center

www.instar-informatika.hr

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.