Dan mladosti: Proslavite uz veliku galeriju (jugo)nostalgije

"PIONIRI maleni mi smo vojska prava, svakog dana rastemo ko' zelena trava", pjevali su u neka druga vremena Titovi pioniri.

No, kad se prisjećamo tih "drugih vremena" ne može se ne postaviti pitanje radi li se tek o klasičnom žaljenju za danima mladosti ili bijegu od loše stvarnosti. Prema mišljenju mnogih, kvaliteta života tad je bila viša, stopa kriminala niža, a mladi su imali budućnost; i onu poslovnu, i onu privatnu. Drugi o tim vremenima nemaju pozitivno mišljenje.

Ipak, i danas, nakon više od 30 godina od njegove smrti Tito je i dalje ostao prisutan - on ima čak i klub obožavatelja te Facebook stranicu posvećenu njegovom liku i djelu.

Međutim, Tito je ovdje više kao izgovor ili "portal" koji će one sklonije nostalgiji transportirati u neka jednostavnija vremena. Za sve ostale, ovo će biti zabavan podsjetnik na to kako se nekad živjelo, a na ovom fan pageu možete pronaći i "Album naših uspomena" koji je pravo vrelo nostalgičnog sadržaja kao što su naslovnica magazina "Sam svoj majstor", Ilustrirana dječja enciklopedija, metalne kutije za slatkiše, početnica za 1. razred osnovne škole Ede Vajnahta i još cijeli niz podjednako zanimljvih fotografija koje bude sjećanja.


Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.