DJ Deniz Koyu na UMAGINATIONU, najbržima poklanjamo ulaznice!



DJ DENIZ KOYU upravo se vratio iz Švedske koju je ponovno oduševio. Trenutno se nalazi na sjevernoameričkoj turneji, a prva postaja je svjetska metropola New York i poznati klub Cielo.

Glazbena karijera Deniza Koyua započinje u ranom djetinjstvu, kada je Koyu još kao 5-godišnjak dobio svoje prve satove klavira. U 2011. godini Denizovi singlovi kao Tung i Hertz koje je objavio u sklopu Flamingo Recordings, kao i njegovi remixevi za pjesme Jamesa Blunta Dangerous i Kaskadina Turn It Down prerasle su u prave house klupske himne. Na festivalima diljem svijeta prošle su ga godine izvodili DJ-i kao što su Tiesto, Swedish House Mafia, Fedde Le Grand, Avicii, Alesso, Erick Morillo, David Guetta i Calvin Harris.

Veliki regionalni glazbeni ljetni spektakl UMAGINATION održat će se u istarskom gradu Umagu, u sklopu hotelskog naselja Istra tourist, od 01. do 03. lipnja 2012. kada će ugostiti vodeća imena svjetske glazbene scene. U ATP Dance Areni uz Deniza Koyua nastupit će svjetske zvijezde Axwell i Martin Solveig, dok će njemačka glazbena atrakcija ENVY MY MUSIC otvoriti UMAGINATION.

Dva najbrža čitatelja mogu osvojiti ulaznicu! Sve što trebate napraviti jest što prije poslati mail naslovljen s "UMAGINATION" na index.nagrada@gmail.com. U mailu navedite i svoje osobne podatke (ime, prezime, adresa i kontakt-broj). Dobitnici će biti obaviješteni mailom. Sretno!

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.