Connectovci na KnockOut Snow Festivalu atmosferu doveli do usijanja

Foto: Marko Delbello Ocepek/Collegium
Video: Mladen Đaković - Mlaggio

NAKON nastupa Leta 3 te Gorana Bareta i Majki, francuskim su Alpama, gdje se ovih dana održava drugi tjedan skijaško-glazbenog spektakla KnockOut Snow Festivala, odjekivali hitovi grupe Connect. Dečki su još jednom dokazali da su miljenici publike mlađe generacije koja je tijekom cijelog koncerta neumorno plesala i pjevala zajedno s Connectovcima.

Sudeći prema reakcijama publike, bio je to do sad najbolji od ovogodišnjih koncerata u sklopu KnockOut Snow Festivala koji se u Francuskoj održava već treću godinu za redom, a koji je u dva termina okupio više od 3.000 mladih iz Hrvatske.

Osim večernjih koncerata, svakodnevno se među snježnim vrhovima Orcieresa održavaju vrući apres ski partyji na kojima se uz plesne ritmove uzima predah od spuštanja niz snježne padine. Za posljednji u nizu odličnih apres ski partyja pobrinuo se DJ Jurki, koji je atmosferu vrućim ritmovima podizao do dugo u noć i u Party areni nakon koncerta Connecta.

Nakon Francuske skijaške avanture, u organizaciji Collegium putovanja, od 13. do 16. ožujka očekuje nas vrhunac snježne bajke u Olimpijskom Centru Jahorina u blizini Sarajeva. Na KnockOut Snow Closing Festivalu mlade će zabavljati splitski glazbenik Jole, "tamburaši u starkama" Mejaši, DJ dvojac Frankie Headfors i DJ Luca Montecchi. Osim noćnih partija i koncerata tu su apres ski partiji, posjet Sarajevu i brojna druga iznenađenja.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.