Ćaća se vraća: Zatrpali Kolindu mailovima u kojima traže da pomiluje Ćaću

Foto: Index/Facebook/Ćaća se vraća

POPULARNA Facebook stranica "Ćaća se vraća" za sad broji gotovo 60 tisuća članova, a to je i više nego dovoljno članova da stvori malu "spam oluju" u inboxu ureda predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Naime, ovih dana članovi spomenute grupe aktivno mailove u kojima Kolindu mole da pomiluje bivšeg premijera Ivu Sanadera.

"Kolinda brate, aj pomiluj Ćaću. To je to neš ti posla, a meni je to sve. Aj mogla bi stvarno, šta?", napisao je jedan od "ćaćista" koji se potpisao samo kao Dite Ćaćino.

Ostale mailove možete pogledati u galeriji.

Podsjetimo, stranica se pojavila nedugo nakon pobjede Kolinde Grabar-Kitarović na predsjedničkim izborima, a u međuvremenu je postala izuzetno popularna, skupivši dosad nešto manje od 60 tisuća lajkova, najviše zahvaljujući zabavnim montažama koje "Ćaću" stavljaju u razne situacije, kako mu i priliči, budući da je on svemoguć.

Ekipa koja izrađuje montaže i koja je zaslužna za cijeli koncept sastavljena je u potpunosti od Splićana, a o svojoj "misiji" za Index su kazali:

"Sve je počelo kod nas u kvartu, gdje postoji skupina starijih ljudi koji stvarno vjeruju u nevinost Ive Sanadera. Njihova odanost i predanost bila nam je inspiracija - pisali su mu pjesme, čak i odlazili u Remetinec u posjet".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.