Brutalni Ricky Gervais se vraća s novom serijom: Derek voli Isusa, životinje i starce



NAKON što je osvojio američku publiku i postao njihov omiljeni Britanac, otac Officea Ricky Gervais vraća se u domovinu sa humorističnom serijom Derek, produciranu za Channel 4. Gervais je redatelj, scenarist i glavni glumac ove vjerojatno mračne komedije.

Derek je nova humoristična serija Ricky Gervaisa, o mirnom čovjeku koji radi u domu za umirovljenike. Glavni lik, Derek Noakes, naivna je dobričina od 49 godina, voli svoj posao i penzionere sa kojima radi, voli životinje, voli Isusa, TV kvizove i talent showove. Njegov glavni hobi je nešto dinamičniji od sjedenja pred televizijom: Derek je lovac na autograme poznatih. Osim Dereka, tu su njegove kolege sa posla Dougie, kojeg glumi Gervaisov prijatelj i zvijezda putopisne emisije An Idiot Abroad, Karl Pilkington, te Hannah, njegovateljica u staračkom domu.

Premijera Dereka rezervirana je za 12. travnja na britanskom Channelu 4, inače znanom po kvalitetnim humorističnim serijama, a nedugo nakon toga, očekuje se i online dostupnost preko streaminga i torrenta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.