Bobbi Kristina Brown napokon se probudila iz kome

Foto: Splash

BOBBY BROWN, čija se kći Bobbi Kristina od kraja siječnja nalazila u komi, s fanovima je na jednom od nastupa podijelio vijest da se 22-godišnjakinja napokon probudila.

"Mogu vam reći danas: Bobbi je budna. Ona me gleda", rekao je 46-godišnji američki pjevač i bivši suprug Whitney Houston na svom nastupu u Grand Prairie u Teksasu, javlja TMZ.

Bobbi Kristina nalazila se u medicinski induciranoj komi, nakon što je pronađena bez svijesti u kadi u domu kojeg je dijelila s Nickom Gordonom. Da se njeno stanje poboljšava potvrdila je i njena teta Tina Brown, koja je na Facebooku zahvalila svima na podršci koju su pružali obitelji.

"Ovo vrijeme želim provesti s obitelji. Da, probudila se i više nije na aparatima koji su je dosad održavali na životu. Hvala svima na molitvama, pred njom je dug oporavak, no bit će dobro", napisala je.

Prije mjesec dana Cissy Houston, baka Bobbi Kristine Brown, rekla je u jednom intervjuu da je stanje njene unuke nepromijenjeno i da ne postoji velika nada da će se ikada oporaviti, a njen otac nedavno je na koncertu rekao da je sve prepustio u ruke Bogu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.