Bizarno, seksipilno ili morbidno: Stesala struk na 40 centimetara jer želi izgledati kao Jessica Rabbit

Foto: Instagram

AMERIKANKA Kelly Lee Dekay već sedam godina posebnim vježbama, tako barem navodi, uspješno smanjuje svoj struk, ali njen krajnji cilj daleko je ispod standardnih mjera, pa čak i onih manekenskih.
 
Obujam njenog struka, naime, trenutno iznosi svega 40 centimetara, a uz vježbanje stalno nosi i korzet koji njen struk čini još užim. Kelly je, kako navodi, opsjednuta svojim strukom, točnije, strukom kakav imaju animirane junakinje Jessica Rabbit i Storm, prenosi Daily Mail.
 
 
"Oduvijek sam velika obožavateljica junaka i junakinja iz stripova. Super mi je, primjerice, kada Bruce Wayne obuče odijelo Batmana i postane sasvim druga osoba. Upravo su to meni omogućili korzeti i vježbe", objašnjava Kelly. 
 
No, kao što se može i pretpostaviti, Kelly zbog svojeg "hobija" ima zdravstvenih i fizičkih poteškoća.
 
"Teško je u korzetu hodati uz stepenice, a jednom sam u korzetu planinarila, i to se pokazalo jako opasnim", opisuje Kelly svoja iskustva.
 
 
Kelly je na društvenim mrežama prava zvijezda, posebno na Instagramu, a reakcije korisnika, i ostale javnosti, različite su, no, ona se ne obazire previše ni na negativne ni na pozitivne komentare.
 
"Nekima se sviđam, nekima je ovo užasno. No, ja to radim zbog sebe i nije mi stalo do toga što drugi misle", kaže Kelly.
 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.