Arya Stark ima poruku za snobove, "čitače knjiga"

Foto: Instagram

KAD SU u pitanju spoileri oko "Igre prijestolja" na internetu postoje dvije struje. Oni koji misle da sve što se još nije dogodilo u seriji treba ostati "tajna" i oni koji smatraju da se oni koji nisu pročitali knjige nemaju na što žaliti jer su one dostupne i stoga su to svi trebali napraviti odavno.

A mladoj glumici Maisie Williams, koja u seriji glumi Aryu Stark, dosta je elitistički nastrojenih "čitača knjiga". "Zlo mi je kad na internetu vidim koliko su čitači knjiga snobovski nastrojeni i upropaštavaju sve ostalima, da bi nakon toga kazali: 'Pa to nije spoiler. Knjige su vani godinama'. Zar ne možete na jedan tren prestati biti ljuti i pustiti druge da uživaju u seriji? Oni smatraju da imaju nekakvo ekskluzivno pravo na seriju jer su prvo pročitali knjige i jasno mi je to, ali ne trebaju zato biti zli", kazala je za TVLine.

"Oni koji su pročitali knjige misle da znaju što slijedi, a onda mi to promijenimo i stvarno je smiješno gledati njihove reakcije. Uvijek kažu: 'To se nije dogodilo u knjigama pa je serija jako loša'. A ustvari se samo osjećaju nesigurno jer su navikli znati što slijedi", dodala je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.