Aleksandra Kovač oduševljena muškarcima u "X Factoru": Snaći ćeš se ti u mojim rukama

Screenshot: YouTube

PRED žirijem "X Factora Adria" ponovno su se izredali kandidati pred kojima je svijetla budućnost, ali i oni koji su zalutali u pjevačke vode.

Srđan Lazić iz Valjeva zapjevao je pjesmu "Libar" od Gibonnija. "Ti imaš jednu emocionalnu povezanost s tekstom pjesme, lijepo si nam prenio smisao ove priče koju je Giboni napisao i ja sam povjerovala u svaku riječ", rekla mu je Kovač, dok je Željko Joksimović rekao da se njegov glas razlikuje od originala. Zamolio ga je da otpjeva nešto drugo, a nakon toga mladić je pokupio četiri glasa da.

Sljedeća natjecateljica Monika Vujisić priznala je da ima nenormalnu trem, a ono što najviše mrzi je njen nadimak Monika Harmonika. Pred žirijem je izvela Rihannin "Russian Roulette", a čim je zapjevala domaću pjesmu tri člana žirija rekli su da, dok joj je Aleksandra dala zeleno svjetlo uz uvjet da se s njom radi.

Luka Kerečin je s 12 godina odselio u Oman, nakon fakulteta je odselio u SAD, pa za sebe kaže da je globalni beskućnik. Član je progresivnog metal benda, a zbog oklade s članovima benda pušta brkove. "Nema razloga da nastavljaš dalje, ti si meni izvrstan", prekinuo ga je u pjevanju Massimo, dok je Tonči rekao da mu je nešto čudno u glasu, ali nastup je dobar. Aleksandra ga je pitala smetaju li djevojkama brkovi, a potom mu je dala da dodavši: "Ako dođeš u moje ruke snaći ćeš se".

Mihaela Bela Ivković iz Vinkovaca žiri nije očarala. "Niste vi za muziku", a Mihaela je nakon toga otišla s pozornice i nije ni dočekala glasovanje. Sarajka Tinotende Majokgwa podrijetlom iz Zimbabvea također nije dobila zeleno svjetlo. Milan Sikimić iz Banja Luke zapjevao je još jednu Gibonnijevu pjesmu, "Libar", ali ni on nije osvojio žiri.

Katarina Ostojić iz Smedereva navijačica je Crvene Zvezde, a od 15. godine radi kao konobarica. Odlučila je zapjevati "Black Cat" Janet Jackson, a žiri je očarala. "Meni se nije dopao izbor pjesme, ali je pokazao da je tvoj kontakt s publikom odličan, rekao je Joksimović, koji joj je rekao ne. Presuditi je morala Aleksandra, koja joj je dala da, dodavši da će se vidjeti u boot kampu kako se snalazi.

Potom je krenula "potraga" za novom pjevačicom Magazina, jer su se zaredale djevojke koje su izabrale neku od pjesama Tončija Huljića. "To je glas s izrazitim personalityjem, da je čujem na radiju znao bih da si to ti", rekao je Tonči Valentini Požgaj iz Zagreba. Druga kandidatkinja Sonja Škorić izgleda kao 18-godišnja Jelena Rozga. Sanja Jovanović iz Novog Sada otpjevala je "Ginem", a Huljić joj je rekao: "Ja sam u sukobu interesa, ti imaš boju glasa na kojoj sam napravio karijeru", poručio joj je. 

Darija Srečković iz Beograda je manekenka, koja je zbog tog posla proputovala svijet. Ove godine je odlučila napraviti nešto što će joj promijeniti život. Aleksandar Radojičić ju je zamolio da s njim ode na pozornicu, da žiri pomisli da mu je to djevojka. "Ja sam slab na ljepotu. Mislim da imaš X factor, malo si se pogubila u 'Believe', ali volio bih te vidjeti u kampu", rekao je Massimo, dok je Tonči rekao da ima puno onih koji bolje pjevaju od nje, ali ono što neku ženu čini zvijezdom ona ima. Samo joj je Željko dao ne, objasnivši da ima nešto pa se nada da će joj taj ne biti poticajan.

Ivo Jurić iz Mostara dulje vrijeme se bavi glazbom, a pred žirijem je otpjevao Joksimovićevu "Nije ljubav stvar", a on je bio zadovoljan nastupom.

Marko Vlahović iz Herceg Novog odlučio je odati počast Joeu Cockeru sa "You Can Leave Your Hat On". Aleksandra je rekla da joj nije bilo lako slušati, a Joksimović ga je pitao kako je moguće da nisu ranije čuli za njega.

Njegova prijateljica Hildegard Mraković iz Kotora majka je dvoje djece, a žiri je oduševila svojom energijom.

Aleksandar Vejin stvorio je besprijekorno dobru atmosferu, prema Joksimovićem riječima, a Aleksandra mu je rekla da će doći u njene ruke. Elis Klijer iz Rijeke odlučila se za pjesmu Sama Smitha. "Na momente publika nije ni pljeskala, jer su bili omađijani", rekao je Massimo, a Huljić joj je rekao da je njemu bila dobra.

Tanja i Vladimir iz Skopja nastupili su zajedno kao duet "Sparkless", a rekli su da se zbog ljubavi ne bi razdvojili u nastavku natjecanja. "Simpatični ste, imate zajedničku energiju", rekao je Massimo, a Aleksandri se nije svidjelo što u njihovom pjevanju postoje elementi karikature.

Dean i Siniša su prijatelji iz benda Barakuda iz Mrkonjić Grada, a članovi žirija rekli su im ne funkcioniraju dobro zajedno.

David Temelkov iz Skopja bavi se fitnessom i borilačkim vještinama. Zbog pjesme "Kiss From A Rose" dobio je poljubac od Snežane Velkov.

Antonija Dora Pleško već je zapjevala na Broadwayu, a žiri je oduševila s "Natural Woman" Arethe Franklin, Aleksandrinom najdražom pjesmom. "Znaš li koliko je to bitno da od prvog trena zgrabiš nečiju pažnju i da je držiš do kraja, poručila je Aleksandra, a Massimo joj je rekao da ima X faktor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.