A najsmješnija komedija svih vremena je...



PARODIJA na filmove zrakoplovnih katastrofa, "Airplane", proglašen je najsmješnijim filmom svih vremena. Takvu odluku donijeli su članovi "Lovefilma",  online servisa za distribuciju filmova.

Komedija koja dolazi iz radionice Jima Abrahamsa, Davida Zuckera i Jerryja Zuckera, ekipe zaslužne za nezaboravni filmske serijale "Naked Gun", "Top Secret!", "Hot Shots" i seriju "Police Squad!", gledatelje prema izračunu, nasmijava čak 3 puta u minuti. Među top 10 najboljih komedija našao se i "The Hangover", koji je sa svojih prouzrokovanih 2,4 "smjehova u minuti" bio odmah iza "Airplanea", prenosi Daily Mail.

"Unatoč mnogim debatama oko toga je li 'The Hangover' najsmješniji film ikad snimljen, odlučili smo provesti anketu i ispalo je da ipak nije tako", naglasila je Helen Cowley koja je na čelu  "Lovefilma".


Nakon "Airplanea" i "The Hangovera" uslijedili su "The Naked Gun: From the Files of Police Squad" s brojkom od 2,3, zatim "Superbad" koji je ljude nasmijao 1,9 puta u minuti dok je "Boratu" to pošlo za rukom 1,7 puta. Na šestom mjestu našao se moderni klasik "Anchorman" s 1,6 smjehova u minuti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.