32-godišnji pjevač otkrio da ima tumor na mozgu: "Nemoguće ga je operirati"

Foto: Instagram

MLADI britanski glazbenik Tom Parker je na svom Instagramu otkrio da mu je dijagnosticiran tumor na mozgu, koji je u terminalnoj fazi.

"Znate da smo oboje tihi na društvenim mrežama posljednjih nekoliko tjedana i vrijeme je da vam kažemo zašto. Ne postoji jednostavan način da se to kaže, ali nažalost mi je dijagnosticiran tumor mozga i već sam na liječenju. Svi smo apsolutno shrvani, ali borit ćemo se do kraja. Ne želimo vašu tugu, želimo samo ljubav i pozitivu i da zajedno podignemo svijest o ovoj strašnoj bolesti, potražit ćemo sve dostupne mogućnosti liječenja. Bit će to teška bitka, ali uz svačiju ljubav i podršku pobijedit ćemo ovo", napisao je između ostalog Tom ispod fotografije na kojoj pozira sa suprugom i kćerkicom.

"Prošlo je ludih šest tjedana. Slutili smo da nešto nije u redu u srpnju, ali nikada nismo mogli ni zamisliti da je to ovo", kazala je Kelsey za magazin OK.

32-godišnji član britansko-irskog boy benda The Wanted otkrio je kako tumor nije moguće operirati.

"Znao sam da nešto nije u redu, ali nikada nisam očekivao da će to biti ovo. Nikad ne misliš da će ti se ovo dogoditi", dodao je. 

Tom i Kelsey su prije nekoliko mjeseci s fanovima podijelili vijest da očekuju svoje drugo dijete.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.