2021. godine ovi su slavni parovi prekinuli

Foto: Luka Šangulin/Index

2021. godina značila je kraj ljubavi za neke slavne domaće i strane parove, koje smo navikli gledati zajedno. Neki od njih su godinama bili u vezi, ali su odlučili jedno drugom reći zbogom i nastaviti svatko svojim putem.

Evo koji parovi su ove godine obožavatelje šokirali vijesti o razlazu.

Petar Grašo i Danijela Martinović

Prekid Danijele Martinović i Petra Graše, nakon čak 24 godine veze, iznenadio je hrvatsku javnost.

Upoznali su se 1995. godine na Dori u Opatiji, a dvije godine kasnije započeli su ljubavnu vezu.

Par se rijetko moglo vidjeti zajedno u javnosti, a više puta su isticali da njihovoj vezi nije potreban brak kako bi ostali jedno uz drugo.

Nedugo nakon vijesti o prekidu objavljeno je kako je Grašo sreću ponovno pronašao s kćeri Tončija Huljića, Hanom Huljić.

Shawn Mendes i Camila Cabello

Kraj ljubavi potvrdili su na društvenim mrežama sredinom studenog.

"Odlučili smo prekinuti našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom jača je nego ikad", stoji u izjavi koju su oboje podijelili na svom Instagram storyju. "Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavit ćemo biti najbolji prijatelji."

Bili su prijatelji nekoliko godina prije nego što su počeli izlaziti u srpnju 2019.

Ivana Kindl i Alen Križaj

Nakon 15 godina, zbogom su jedno drugom odlučili reći i Ivana Kindl i Alen Križaj.

"Alen i ja smo nakon dugog vremena razmišljanja odlučili krenuti svatko svojim putem, iako ta odluka nakon 15 godina nije bila laka. No mi smo ostali u dobrim odnosima, imamo zajedničke mačke, završavamo moj album, vani nam je i nova pjesma, power pop balada Pusti da se dogodi, a Alen vodi i moj bend", otkrila je Ivana za Index.

Zayn Malik i Gigi Hadid

Slavni par, koji zajedno ima jednogodišnju kćerkicu Khai, prekinuo je ove godine, a Gigina majka Yolanda tvrdila je da ju je Zayn udario, što je on porekao.

"Poričem da sam udario Yolandu i odbijam dati bilo kakve daljnje detalje i nadam se da će Yolanda preispitati svoje lažne optužbe i okrenuti se prema rješavanju obiteljskih problema u četiri oka", zaključio je.

Počeli su hodati 2015. godine, a prekinuli su tri godine kasnije. Glasine o pomirenju potaknuli su 2019. godine, a prvi put su zajedno zamijećeni u New Yorku u siječnju 2020. godine. Kći im se rodila u rujnu prošle godine, a čini se da je 2021. bila presudna za njihovu ljubav.

Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak

RTL-ov voditeljski par Ivona Hemen i Ivan Vrdoljak prekinuli su nakon četiri godine veze, a što je bio razlog prekida još nije poznato. Ivona i Ivan zaljubili su se upravo na poslu.

"Imamo iste interese i veoma smo slični po pitanju brojnih stvari, tako da smo vrlo brzo kliknuli. Pokoji ručak i kava na pauzi odradili su svoje", rekla je jednom prilikom Ivona za domaće medije.

Elon Musk i Grimes

Krajem rujna Elon Musk potvrdio je da on i Grimes više nisu zajedno.

"Mi smo polurazdvojeni, ali se još uvijek volimo, često se viđamo i u odličnim smo odnosima", rekao je Mus, koji s Grimes ima jednogodišnjeg sina X Æ A-12.

Bill i Melinda Gates

Svijet je u svibnju prodrmala vijest o razvodu Billa i Melinde Gates nakon čak 27 godina braka.

"Odlučili smo okončati naš brak nakon dugog vremena promišljanja i rada na našem odnosu. Tijekom posljednjih 27 godina odgojili smo troje nevjerojatne djece i izgradili zakladu koja djeluje diljem svijeta kako bi omogućila svim ljudima da vode zdrav, produktivan život", napisali su u izjavi.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez

Sredinom travnja Jennifer Lopez i Alex Rodriguez objavili su da se razilaze.

"Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i veselimo se što ćemo to i ostati. Nastavit ćemo surađivati i podržavati jedno drugo u našim zajedničkim poslovima i projektima", rekli su.

J.Lo je kasnije sreću pronašla u staro-novoj jubavi, glumcu Benu Afflecku.

Kim Kardashian i Kanye West

Jedan od najpoznatijih holivudskih parova podnio je zahtjev za razvod u veljači ove godine, nakon pet godina braka.

Zajedno imaju četvero djece, a trenutno su u pregovorima oko zajedničkog skrbništva.

Jason Derulo i Jena Frumes

Jason Derulo i njegova djevojka Jena Frumes prekinuli su samo četiri mjeseca nakon rođenja njihovog sina Jasona Kinga.

"Jena i ja odlučili smo se rastati", napisao je Derulo. "Ona je nevjerojatna majka, ali osjećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji što možemo biti. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost", poručio je

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.