11 žena otkrilo je koji ih potezi u krevetu dovode do ludila

Foto: Instagram

SVATKO od nas ima erogene zone, posebna mjesta na tijelu čija vas stimulacija dovodi do velikog uzbuđenja, ali često ljudi takve stvari ne otkrivaju partneru, očekujući da sam pogodi što im se sviđa. Jedanaest žena za britanski Metro je otkrilo što njih najviše uzbuđuje. 

Olivia, 31

Ako moj partner uloži vremena u igru mojim bradavicama prije nego što se spusti do gaćica, sigurno ću svršiti. Potrebna mi je dulja predigra, od laganog puhanja na njih do čvrstog pritiska jezikom. Volim kad cijelo područje oko moje bradavice uzme u usta i cucla. Zbog toga mi trnci prolaze tijelom i to obično završi tako da ga molim da me dira posvuda. 

Anika, 26

Ako sam raspoložena za seksualne igrice, volim snažno pljeskanje po guzi, gdje je koža jako osjetljiva. To boli, ali također u meni probudi jaku erotsku kemiju.

Sophie, 24

Ima nešto u mojoj ključnoj kosti što mi može probuditi cijelo tijelo. Ako me muškarac počne ljubiti uz ključnu kost, a zatim nastavi po vratu, napalim se za tri sekunde. 

Sasha, 29

Volim kad muškarac tijekom oralnog seksa gurne dva prsta u mene i masira mi G-točku. To me izluđuje, ali vrlo malo muškaraca s kojima sam spavala je uspjelo to izvesti kako treba. 

Mischa, 32

Ako me desetak minuta dodiruje s unutarnje strane bedara, neće se morati puno truditi nakon toga. 

Rosie, 35

Volim kad se dodirujemo usnama, lagano grickamo jedno drugo ili ih dodirujemo prstima. Mislim da je to jako senzualan način za započeti seksualnu igru. 

Kelly, 24

Znam da zvučim kao tinejdžerka, ali nema mi ništa uzbudljivije nego kad se trljamo jedno o drugo. To mi omogućuje da se polako izgradi uzbuđenje i znala sam svršiti samo od toga. 

Alara, 30

Ne volim baš analni seks, ali volim ako mi muškarac gurne prst u guzu kad sam na rubu orgazma. 

Kate, 31

Volim kad netko dodiruje i ljubi moj vrat, bradavice, uši i trbuh. 

Charlotte, 26

Najveća erogena zona su mi usta. Dominantna osoba s razigranim jezikom puno će me prije uzbuditi nego netko tko će mi odmah gurnuti ruku u gaćice. Obožavam kad me netko polako i duboko ljubi. Kad naiđem na osobu koja se zna ljubiti, sigurna sam da će me dovesti do orgazma. 

Megan, 38

Moje osjetljivo mjesto nalazi se na bočnim stranama. Izgubim se kad netko polako prođe rukama od mojih pazuha do bokova. Još je bolje ako me na kraju zgrabi za donji dio leđa i podigne na sebe. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.