10 seks priča koje su otišle u potpuno krivom smjeru

Ilustracija: Instagram

FANOVI BuzzFeeda nedavno su otkrili najčudnije stvari koje su im se dogodile tijekom seksa, a sad je stigla nova doza priča. I ovaj put, iz očitih razloga, akteri priča odlučili su zadržati anonimnost.

1.

"Tijekom zimskih praznika posjetila sam dečka koji živi na drugom kraju zemlje. Prvu noć provela sam s njim u stanu i seksali smo se. Kasnila mi je menstruacija, no mislila sam da će biti u redu. On se spustio dolje, no vrlo brzo je vrisnuo i dignuo glavu. Bila je prekrivena mojom krvlju."

2. 

"Našla sam se s tipom kojeg sam upoznala preko sajta za upoznavanje i zbilja mi se sviđao, bio je jako atraktivan. Bili smo kod njegove bake i mazili se sve dok nije stao, okrenuo glavu i nešto ispljunuo. Nastavili smo se ljubiti i tada sam shvatila da je ispljunuo rigotinu. Mogla sam je namirisati i osjetiti."

3.

"Ležala sam na krevetu i dečko me ševio zguza. Noge su mi bile u zraku kad sam odjednom osjetila jaku potrebu da prdnem. Mislila sam da će biti 'tihomir' pa sam ga pustila. Bio je to najglasniji prdac u mom životu. On se počeo smijati, a ja plakati."

4.

"Čitavu večer zvao sam je krivim imenom. Seks je bio jako dobar i ja sam ponavljao njezino ime. Barem sam mislio da se tako zove. U moju obranu, upoznali smo se u klubu i bilo je jako glasno."

5.

"Tip s kojim sam imala seks na jednu noć nije prestajao komentirati koliko mu je mali kurac prije, tijekom i poslije seksa."

6.

"Moj bivši muž i ja bili smo usred seksa i nije da sam nešto uživala. Pokušao je promijeniti poziciju bez da me upozori i slučajno sam ga udarila koljenom u jaja. Nisam ga mislila povrijediti, ali bilo mi je drago da je bilo gotovo."

7. 

"Pušila sam mu i rekao mi je da usporim pa sam automatski pretpostavila da će svršiti. Ispostavilo se da mi je pišao u usta i izgledao je prestravljeno. Odmah sam otrčala u kupaonicu, ispljunula sve i oprala usta."

8.

"Kad sam se prvi put seksala s mužem, pokušao je biti seksi i odnijeti me u spavaću sobu. Zapetljao se u hlače i bacio me na pod."

9. 

"Tip s Tindera otkrio mi je da ima veliki kurac i da je glumio u porniću. Seksali smo se manje od minute i kad sam ga pogledala, PLJUNUO MI JE U OKO. Prije nego što sam uspjela reagirati, uočio je da je puknuo kondom i otišao u kupaonicu. Kad se vratio, samo je legao i počeo govoriti o satu koji želi kupiti."

10.

"Jednom kad smo mijenjali pozicije, lupila sam ga koljenom u čeljust. Toliko sam ga udarila da se smrznuo i nije se uopće mogao pomaknuti na sekundu. Ouch."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.